Lähdön tunnelmaa

Mitä kaikkea tarvii kolmen viikon matkalle, kun siihen sisältyy niin arkea, tentteihin lukemista, joulu kuin uusivuosikin? Pakkaaminen on aina taidetta… Kirjat painaa jo varmaan kymmenen kiloa, lisäksi skumppapullo uudeksivuodeksi, muutama lahja ja noh, kissojen painosta on aika vaikea karsia… :)

Tältä erää olen vielä lähdössä vain matkalaukun kanssa Tallinnasta, mutta tänää kävin hyvästelemässä ystäväni, joka vei tavaroitaan jo pakettiautolla. Tulipas haikea olo; tässä se nyt sitten alkaa olemaan tämäkin vaihe elämästä. Luvattiin tämänkin kaverin kanssa, että vielä tulevaisuudessakin pidetään yhteyttä ja vietetään kauhuleffoiltoja, ja toivon todellakin ettei nämä lupaukset jää katteettomiksi vaikka jatkossa tulemmekin asumaan eri kaupungeissa.

Ensi kuussa minullakin koittaa lähtö, jollei nyt pakettiautolla, niin ainakin toivottavasti mahdollisimman suurella henkilöautolla… Muutin tänne hyyyvin minimaalisella tavaramäärällä, mutta jotenkin tuo omaisuus on lisääntynyt tässä muutaman vuoden aikana :)

Huominen matkustaminen kyllä stressaa, mutta yritän asennoitua niin, että tää on mahdollisesti toiseksi viimeinen kerta IKINÄ kun kannan kissoja pois Tallinnasta!!! Ehkä sen vielä kestää.