Turussa jälleen!

Kävi vähän samalla tavalla kuin edelliselläkin reissulla – yhden Turussa nukutun yön jälkeen kurkku oli jumissa ja muutenkin kipeä olo. EN IKINÄ TULE TURKUUN mietiskelin, mutta hieman liian myöhään: siinä kohtaa oli jo mustaa paperilla ja raha vaihtanut omistajaa merkiksi siitä, että minusta tulee ylihuomenna taas turkulainen. Tai noh, enhän mä ei-turkulainen ole ollutkaan, sillä Tallinnassa asuessakin Turku on ollut mun kotikuntani. Mun varmaan täytyy nyt 10 vuoden vastustelun jälkeen jo alkaa opetella puhumaan Turun murretta… :) Joka tapauksessa, katto vuokrattu pään päälle.

Edellisesä postauksessa juttelin kaulurista, jonka tein, ja nyt sain kirjoiteltua siitä ohjeen tänne .

Hissi – mikä ihana poseerauspaikka :)

 

Myös Elwi hieman tutkaili kaulurin nukkuma-alustaominaisuuksia.

China marketissa ei ollu mun supernuudeleitani :( Täytyy alkaa käymään siellä joka viikko, kuuntelin sieltä hyllyn takaa oranssi tupsu vilkkuen, että ensi viikon maanantaina tulee uusi kuorma ainakin jotain tavaraa ;)