Lunta tupaan!

En oo oikein ehtinyt kirjoittelemaan tänne, sillä kiireitä on pitänyt: tutkielman kirjoittamista, kokeen tekemistä, miniläppärin itsemurhayritys ja muuta aikaavievää. Lisäksi muuton järjestelyssä on kaikenlaista säätöä. Mutta tää yön aikana ilmestynyt valkoinen maisema oli sen verran innostava, että päiväisellä kävelyretkellä tuli otettua kuvia (valitettavasti kamerakännykällä, koska oikea kamera jäi kotiin) ja tämä tavaroiden pakkailu alkaa kyllästyttää sen verran, että täytyy keksiä muuta tekemistä välillä :)

Kaunista, valkoista… Ja valitettavan märkää. 

Torilla duunissa ollut poni sai sateenvarjon päälleen tauon aikana :D

Katsottiin, että torilla oli porokeittoa hyvään hintaan, ja päätettiin mennä kokeilemaan… En oo varma mikä juttu se oli, ettei me saatu lusikkaa, vaikka muut asiakkaat näytti kyllä lusikalla soppaa kauhovan? :D Silvia vielä erityisesti kysyi, että niin mitenkäs se lusikka… Myyjä oli sitä mieltä, että olisitte ottaneet omanne mukaan :D Onnistuttiin sitten yhdeltä hyllyltä pihistämään kahvilusikat! Nooh, pientä haastetta…

Toi paikka oli hämärä, hämyisä ja aika hauska. Seinäkylteissä oli käytetty huumoria, kuten tuossa, että palauta tänne kaikki likaiset astiat joita et varastanut :D Tää paikka sijaitsi siis ihan torilla olevan Raatihuoneen rakennuksessa, Olde Hansan päässä.

Lavalla bailas joulupukki ja toinen pukki istui viereisessä mökissä… Mä oon kyllä ymmärtäny, että tää jouluhomma alkais olemaan jo vähän niin kuin ohi? Noh, mutta ei kai se niin tarkkaa, onhan se joulu kuitenkin edessä päinkin…

Kyllä muuttaminen on kivaaa :))) Tavaroiden pakkaaminen, niiden kantaminen… En halua sittenkään ajatella tuota toista asiaa vielä, se on luvassa vasta huomenna. Hissittömän talon neljäs kerros; onneksi tällä kertaa kantamusten suunta on alaspäin!