Lauantain paketit

Millaisilla laatikoilla te muutatte? Mä en tietenkään tyydy mihinkään tylsiin pahvinvärisiin, pallolliset ja kissakuvioiset on paljon kivempia! Toki lähi-Rimistä piti käydä anelemassa hieman banaanilaatikoita – juuri niitä perinteisiä, joissa on reikä sekä pohjassa että kannessa…

Lisäksi kului noin miljoona jätesäkkiä. Muuttaminen on ihan hullua touhua. Sain siitä palkkioksi kuumeen, josta nyt on enää muistona pieni nuha (musta tuntuu etten oo koko talvena tehny muuta kuin niistäny!), mutta nyt tää säätäminen on taas ainakin vuodeksi ohi. Wuhuu! Vielä kun sais hieman huonekaluja, että vois myös järjestellä nää tavarat jonnekin :)

Lauantai-illan parhaat paketit on kylläkin nää kaksi alla olevaa:

Oon ihan koukussa tuohon Castellon luomu-sinihomejuustoon… Se on aika mietoa, joten sinihomejuustosta tykkäämättömien on hyvä alottaa myös siitä :) Jos haluat viikonlopulta hedonistisia nautintoja, älä suuntaa baarista niitä etsimään, vaan kotisohvalle peiton alle sinihomejuustopaketin kanssa… Nam! Okei,mutta itse lähden nyt kyllä katsomaan että millanen tää uus suomalainen leffa Varasto on ;)