Feels like home!

Vai ei ehkä sittenkään?

Terveisiä Tallinnasta, ekaa kertaa todella olis tehny mieli jäädä Suomeen sen sijaan että reissaisin tänne… Vastassa odotti vain tyhjennetty, likainen asunto. Hyi! Eikä edes mitään ruokaa…

Kuvassa näkyvät huonekalut kuuluu asuntoon, mutta irtotavaroille on vielä tehtävä jotain… Roskiin? 

Eteisessä yksinäinen matkalaukku on sitä mieltä, että voitaisko lähtee nyt jo ihan saman tien vaan paluumatkalle? 

Noi supermageet joulukoristeetkin vielä paikallaan, jee :D Näyttää vielä rumemmalta kuvissa kuin livenä! Toivottavasti ensi jouluna voin olla enemmän kotona ja rauhallisissa merkeissä niin, että vois vaikka suunnitella hieman joulutunnelmaa… Tänä vuonna tuntui olevan hieman tuollaista velvollisuudesta “heitetääs nyt tää nauha tonne seinälle kun kerran sattu kaapista löytymään.”

Makuuhuonekin oikein kutsuu nukkumaan, lämmittämään mua pääsee asunnossa valmiina ollut epämääräinen peitto, onneksi jätin tänne vielä omat lakanat.

Yksi väsynyt matkustaja

Tää asunto on siis juurikin siinä kunnossa, kun muuttopäivän jäljiltä jäi, sillä lähdin kuorman mukana suoraan Suomeen. Voin kertoa, että on hieman epämiellyttävä ympäristö! Pakko imuroida ajankohdasta huolimatta, näen varmaan muuten pelkkiä painajaisia :) Sori naapurit!