Mukavaa aamua!

Mä en ole ollenkaan aamuihminen. En tykkää herätä aikaisin, en tykkää käydä aamulla suihkussa, en tykkää puhua aamulla… Siksi hitaat aamut on ihan parhaita, saa herätä rauhassa ja tehdä asioita siihen tahtiin, kuin saa silmiä (ja mieltä) vähitellen auki. Lisäksi loistavaa on mennä aamupalalle jonnekin paikkaan – hotellin aamiaiset on hyvin lähellä mun sydäntä!

Aamukahvi tunnelmallisesti tarjoiltuna. 

Eilen oli mainio aamu; sai nukkua yhdeksään, neljältä odotti tentti, mutta sitä ennen aamupala kaverin kanssa kahvilassa. Mä en laittanut nyt Tallinnan-reissun aikana edes jääkaappia päälle, joten oli ihan pakko käydä vaan ulkona syömässä ;)

Aamiaisleipä kinkulla, häränsilmämunalla ja pestolla 2,60e. Namnamanmanmmmmnn. 

Toki siihen tenttiinkin piti selailla hieman asioita… Tästäkään selailusta ei ollut yhtään mitään hyötyä, sillä kokeessta kysyttiin ihan täysin eri asioita, toisen kysymyksen termistä en ollut ikinä ennen kuullukaan… Onneksi tentti oli open book ja kaikki materiaali sallittua, netti (wikipedia…) osasi kertoa kaikkea kivaa :D Oppia ikä kaikki, nyt tiedän siitäkin asiasta!

Ja jälkkäriksi vielä pannaria! Nämma! Aamupalaa syödessäni sain myös ahdistuksen, että voinko ikinä hankkia normaalia päivätyötä, sillä eihän tällainen silloin onnistu arkisin? Kamalaa! Luksusta tästä tekee nimenomaan se, että tätä voi tehdä arkiaamuisin… Noh, kaikista elämänvaiheista täytyy nauttia, ja ehkä sitten täysipäivätyötä tehdessäni oon onnellinen viikonloppuisin, kun on hieman enemmän rahaa käytössä kuin nyt… :)

Kohvik Must Puudel asub Vanalinnas aadressil Müürivahe 20.