Kevättä kengässä

Onneksi satuin muistamaan, että eilen oli vika  päivä kun mun bussikortti oli voimassa… Koska opintotuki tippuu tilille vasta maanantaina, piti tänää kävellä töihin. Mutta se ei kyllä haitannut, oli niiiin ihana kaunis keväinen ilma! Aamulla mennessä paistoi aurinko, ja edelleen kotimatkallakin. Tulomatkalla lämpö oli tietysti sulattanut lumen sohjoksi, täytynee kaivaa kumpparit käyttöön…

… Mutta se ei todellakaan haitannut, sillä tää ihana kaunis aurinkoinen ilma kyllä piristää ihan suunnattomasti. Valoa! Toisaalta tuossa matkalla taapertaessani kun pohdin, että pian kevät tulee kunnolla päälle, tajusin myös sen että taas on aika kulunut ihan uskomattoman nopeasti . Koko lukuvuosi. Ja helmikuukin meni ihan täysin huomaamatta, mitä ihmettä nyt on jo maaliskuu?!

Eddykin on kevään kunniaksi keksinyt uuden nukkuma-asennon. Tai sitten nukkumaan mennessä on vaan menny jalka ja häntä hieman sekasin :) Auringonpaisteessa kaikki näyttää niin erilaiselta!