Lisää kevättouhotusta

Mä oon niin monta vuotta suunnitellut, että saisin kasvatettua parvekkeella jotain kivaa. Vain yksi on aina puuttunut: se parveke. Ja nyt mulla vihdoin on sellainen.

Kukkasia nyt ainakin ajattelin ripustella kaiteelle heti kun ilmat hieman lämpenee, mutta nyt laitoin jo sisälle hieman esikasvatukseen rehuja. En varsinaisesti ole aikaisemmin henkilökohtaisesti ottanut osaa kasvatukseen, joten saa nähdä kuin käy :) Lähinnä oon osallistunu äitin kasvimaalla aina rikkaruohojen nyppimiseen ja sitten siihen syömiseen…

Noh, joka tapauksessa. Nyt ostin basilikan-, tillin-, rukolan- ja tomaatinsiemeniä. Mun parveke on tooosi aurinkoinen, joten mietiskelin, josko siellä sais tomaatit myös menestymään… Noh, ei tässä paljoa voi hävitäkään. Lisäksi laitoin samalla ohransiemeniä itämään pääsiäistä varten :) Niitähän vois kisutkin syödä, tosin mun eläimet ei oo ikinä osoittanu kiinnostusta ohraa kohtaan. Jos on jotain vihreää syötävä, niin se on sitten kengännauhat tai lankaa.

Sieltäpä lähdette kasvamaan!

Ostin jotain tuollaisia ekopurkkeja, jotka voi sitten tuollaisenaan heittää isompaan multa-astiaan, ja ne maatuu sinne. En oo vielä ihan vakuuttunut onko noi kovin käteviä, sillä purkitkin kastuu aina läpimäräksi kun multaa kastelee.

Tämä jo aikaisemmin esittelyssä ollut basilika sai myös uutta multaa alleen, sekä seuraa. Hän onkin hieman jo kaljuuntunut tässä kaiken stressin keskellä. Namsk namks. Tuore basilika on niin hyvää.

Täytyy vielä hieman esitellä mitä superhandy isini teki minulle: ihan mahtavan ruokapöydän:

Kuva ei ehkä anna oikeutta, ja lisäksi toi kirkas auringonpaiste saa pinnan näyttämään hieman oudolta. Mutta, toi on tosi tosi tyylikäs, nyt mulla on ihan mahtava ruokailutila :) Varsinkin kun vielä löysin Askosta hyvään hintaan tuohon soveltuvat tuolit. Kyllä nyt taas kelpaa syödä! Vaikka ei siinä syömisessä varsinaisesti aikasemminkaan ollut esteitä…

Kyllä tää kevät ja auringonpaiste on hieno keksintö :))