Hyvät pulkkailukelit ja sillee

Ihmiset on kauheesti vikissy takatalvesta. Siinä se nyt on, eikä sille mitään voi. Ja menee vain pieni hetki, kun lumet on jo sulaneet pois eikä kukaan edes muista, että sitä olikaan. Lumelle täytyy vaan keksiä jotain tekemistä. Kaiken lisäksi näitä lumitekemisiä on kivointa tehdä juuri nyt, koska ei tartte olla kamalasti vaatetta päällä kun on lämmin, ja saa olla arskat päässä ;)


Olin pääsiäisenä äitin luona, ja pääsin PULKKAMÄKEEN! Tai siis, siskon naperoa piti vähän viihdyttää, olihan toi muuten aika vastenmielistä hommaa….

Kunnon varusteet päälle niin on kivaa ;) 

Ja se ylös kiipeäminen… Se masentava homma… Mutta varsin hyvää liikuntaa :) 

Ja TSIUUUUUH jälleen yksi onnistunut laskeutuminen! 

Ennen loman alkua torstaina totesin yhtäkkiä työkaverilleni, että VOI EI; ONKOHAN ÄITI MUISTANU TEHDÄ SIMAA?! Työkaveri totes, että niin simaahan yleensä kyllä juodaan vappuna? Aah aivan, niinhän se taitaa ollakin… En muistanut pääsiäisestä yhtä toistakaan juttua, nimittäin tätä:

Kylläpäs oli söpösti pajunkissat puhjenneet! Jännää, miten muutamassa vuodessa tuntuu unohtavan kaiken tällaisen olennaisen, kun ei juhli… Okei, pääsiäismunien tärkeyden muistin kyllä edelleen varsin hyvin ;) Ja pääseehän vajaan kuukauden päästä sitä simaakin maistelemaan!

Ojassa solisi vesi, ja vieressä oli pupujen kulkuväylä

Sitten vielä olis edessä vielä kotimatka… Onneksi hanki kestää kävelyä :)