Iltalenkki

Aloitin kevään alussa uuden harrastuksen. Juoksemisen. Joo aloitin sen, mutta en mitenkään niin menestyksekkäästi. Noh, aloitin kyllä juoksukoulussa, mutta missasin ekan kuukauden kun olin kipeänä. Sitten kun ekaa kertaa menin sinne, oli niin rankat treenit että en pystyny käveleen viikkoon :D Tänää sitten olis taas ollu treenit… Ja vettä tuli kaatamalla. Ja kyllä, mut on tehty sokerista…

Mutta! Kävin sitten illemmalla sateen tauottua hieman lenkkeilemässä. Ihan täällä Turun keskustassa, ja vaikka edellisessä postauksessa niin hekutinkin maaseutua, kyllä kaupungistakin löytyy kaikenlaista kivaa ja nättiä…

Hei! Kyl täälläkin on jotain vihreetä!

Ja kun laittaa napit korville niin autojen melunhan voi peittää laittamalla kuulumaan vaikka lintujen laulua… 

Yks söpö juttu mitä oon täällä keskustan hoodeilla kävellessäni bongaillut, on noi pikku kissasiluetit, joita olen tainnut kolme bongata tähän mennessä :) Aina kun meen ohi niin oon ihan AWWWW ja jos kävelen jonkun kanssa, mun on aina pakko näyttää kissat ohi mennessäni. Kukakohan tuntematon taiteilija nää on tehnyt? :)

Pikkukissa sanoo MAUUUU

Vaikka ForecaWeather väitti vielä päivällä että ysin aikaan tulee 98% varmuudella vettä, niin eipä tullut pisaraakaan. Onneksi sateen uhkasta huolimatta lähdin ulos :)