Istumista

Tämä päivä on ollu yhtä istumista eri paikoissa. Oon istunut töissä 8 tuntia, pyörän päällä 45 minuuttia, bussissa 20 minuuttia, lentokoneessa tunnin ja autossa 5 tuntia.

image

Sweet homeland!

Niin, kesäloma tosiaan alkoi. Turussa alkoi myös loistavan lämpimät kelit, joten minä otin erinäiset matkantekovälineet käyttööni ja lähdin pohjoiseen, jossa on vaan muutama aste lämmintä. Jossain uutisissa luvattiin jopa lumisadetta….

image

Jos auringosta sitten puhutaan, niin ehkä sen paiste etelässä on lämpimämpää, mutta täällä Lapissa sitä näkyykin ympäri vuorokauden! Tässä matkalla olen tajunnut, etten oo käyny kesäaikaan näin pohjoisessa moneen vuoteen, sillä mulla ei ollu mielikuvaa millanen tää yötön yö on. Ei pelkästään se, että on valoisaa, vaan myös se, että aurinko ihan oikeesti paistaa läpi yön. Täällä on tehty matkaa autossa aurinkolasit päässä, vaikka kello oli kaks yöllä. Jännää!

image Kello 03:05, Vuotson kohdalla

Mutta nyt kello on puoli viisi aamulla, ja on vihdoin tän päivän istumiset istuttu ja vihdoin aika vaihtaa vaaka-asentoon. Huhh! Ja uni kyllä maistuukin, 24h putkeen hereillä. Tää on selvinpäin paljon haastavampaa…