Real celebrity

Onneksi mun lähetys meni suht hyvin, muutaman kerran takeltelin ajatuksissani, mutta sanoisin että selviydyin ihan ok. Kameramieskin löysi kaikista parhaan kulman musta, ja näytin 200 kiloiselta hylkeeltä ;) Jos laihtuisin 10 kiloa niin näyttäisin enää 190 kiloiselta hylkeeltä… Edistystä kai sekin!

Onneksi mua ei jännittänyt mitenkään hurjasti, mutta jatkossa voin muistaa, että telkkarissa se on ihan ok vaikka ei ilmeilekään ja puhuu selkeän kirjakielellä :) Mulla olis niin paljon avautumista opiskelusta Tallinnassa, että viiden minuutin haastatteluun ei mahdu juuri mitään :D Tarvisin tunnin … joka viikko.

Mähän jo muutama viikko sitten töissä lisäsin ikkunaani kuvauskielto-merkin… Selkeästi vaistosin tän tulevan tähteyden.

 

Kiitos Liisalle kuvasta… Mutta hei plz, vaikka mä nyt oonkin julkkis, niin mun pitää välil saada tehdä töitäkin tän nimmarinjaon ja paparazzikuvien välttelyn välissä!!11

2 thoughts on “Real celebrity

 1. Heippa!
  Aloitan opiskelut tty:llä ja mietiskelin juuri että milloin alkaa syyslukukauden pakollinen opetus? Onko se tuo “Red Line” day? Pitäisi vielä tehdä duunia yms. Suomessa:(
  Eli voinkohan aloittaa vasta 13.9?

  Ihan super blogi & kiitos for helping out!

  R

  • Moikka,
   Joo Red Line day on se jolloin viimeistään rekisteröidytään kursseille ja alkaa läsnäolopakko luennoilla. Eli silloin voi hyvin aloittaa, ja senkään jälkeen koulua ei ole joka päivä :)

   Tervetuloa Tallinnaan! Ja kysele jos tulee muuta mieleen :)

   – Niina

Comments are closed.