Lauantain lehti

Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin…) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden lukua, vaan se oli tää alla kuvattu tapaus:

Tästä kämpästä löytyy kaks rapinaa rakastavaa karvanaamaa. Toinen tykkää eniten muovipusseista, mutta toisen suosikkihommaa on ihan ehdottomasti lehden lukeminen. Tai lehden sisässä nukkuminen. Tai siinä muuten vaan peuhaaminen.

Tää hänen sanomalehtiharrastuksensa kuitenkin haittaa minun sanomalehtiharrastustani, sillä joka kerta kuin mä kosken lehteen, sieltä lehden alta syöksyy kynnet silleen JEIII SAALIS!

Asiaan löytyi onneksi ratkaisu: niin kuin pariskunnat, me jaettiin lehti. Mä luin varsinaista lehteä, ja karvanaama sai Extra-osion siksi aikaa. Se toimi, ja molemmat oli tyytyväisiä.