Söpö syyspipo

Enää sitä ei edes voi laskea masennusmielialan levittäjäki, vaikka toteaiskin että syksy tulee. Koska syksy tulee! Vuodenaikojen vaihtelu on ihanaa, ja ainakin mä usein odotan syksyä… Sitä, kun saa polttaa kynttilöitä ja istua sisällä lämpimässä kun ulkona alkaa pimenemään ja kylmenemään :) Nämähän on näitä romanttisia ajatuksia syksystä, mutta totuus on valitettavasti usein toinen: vituttaa se kylmä tuuli kun yrittää ulkona tarpoa eteenpäin, talossa ei ole vielä lämmitys päällä (meillä Tallinnassa ainakaan…) ja sisälläkin saa palella, kengät on koko ajan märät, ja hei, tuleeks niitä kynttilöitäkään oikeesti poltettua kun asuu kissojen kans saman katon alla?

Noniin, oliko nyt jo enemmänki masennusmielialan jakamista :D Sitä voi sitten piristää tekemällä vaikka seuraavanlaisen söpön ja helpon pipon, jonka kans voi alkaa taisteleen pohjoisen kylmyyttä vastaan :)

 

Ohjeen löydät täältä: Lettikuvioinen tupsupipo