Opiskelua

Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt pitäisi taas pikkuhiljaa tarttua kirjaan ja alkaa käyttämään aivoja, jospa siis vaikka jouluna saisin paperit ulos ja Kelan pois kyttäämästä – hetken olin rikas, sitten Kela sanoi että jos vielä tienaat, saat tyhjentää säästötilisi meidän tilille. Ok, ok, opiskellaan sitten…

Tää on taas yllättävän haastavaa, lisäksi työpäivän jälkeen on aika vaikea alkaa jotain kirjaa vielä selaamaan. Tulos on melko nopeasti tämä:

Mun pitäis nyt hieman tsempata, sillä syyskuun alussa pitäis tehdä EU Internal Market law:n sekä midterm että final exam, lisäksi ajattelin korottaa Competition Lawn numeroa ja ehkä koittaa myös Law of International Contracts -kurssin tenttiä… Lukemista siis riittäisi ensi kuun ajaksi.


Tsemppaa ny, mutsi! Meitsi jeesaa.

Lisäksi oon kovasti yrittänyt pohtia sopivaa aihetta thesikselle. Any ideas? Musta tuntuu, että saisin alettua tutkimaan ja kirjoittamaan sitä, kunhan vain keksisin aiheen. Thesiskin pitäisi saada kirjoiteltua marraskuuhun mennessä. Hassua taas asennoitua tällaisiin kouluhommiin, kun ne on tässä puolen vuoden aikana ehtinyt jo lähinnä unohtaa. Olisipas kivaa kun koulu vaan olis ohi… Ja maisteripaikka? Sitä ehtii onneksi miettiä ensi vuonna :)

Mutta ensin hieman tätä…