Tehokas salitreeni

Joskus on niitä päiviä, kun ei vaan viitsisi urheilla.

Tänää olin käynyt tämän “viittiikös sit tänää mennä noemmätiiä”- painiskelun itseni kanssa jo aamulla, yleensäkin kyllä teen näin ja otan treenikassin töihin, jotta töiden jälkeen suoraan on sitten pakko mennä. Onhan se vähän noloa vaan esittää sporttista kanniskelemalla koko päivän isoa urheilukassia mukana. Päätin aamulla unenpöpperöisenä että minähän menen salille, vaikka tiesin jo silloin, että olisin toooosi väsynyt iltapäivällä tämän huonosti nukutun yön jälkeen. Koko työpäivän ajan vielä leikittelinkin ajatuksen kanssa, että noh jos nyt vaan perun tuon spinningin ja meen kotiin makoilemaan sohvalle. Eihän se haittaisi?

Otin sitten itseäni niskasta kiinni, enkä perunut spinningiä. Minä 1 – 0 laiskuus! Sitä paitsi, ainakaan siihen spinningpyörän satulaan ei voi nukahtaa, niin kuin meinasin nukahtaa koko päivän työtuoliini. Työpäivän jälkeen treeni olikin sitten melko tiivis ja tehokas; salille, kortin viilaus, kengät pois, pukuhuoneeseen, kassi auki, aijaa housut on jäänyt kotiin, kävely bussipysäkille.

Koko hommaan meni alle 5 minuuttia eikä tullut edes hiki. Suosittelen urheilua muillekin.