TÄTTÄRÄÄ!!!

Nyt, kun kukaan ei enää oleta minun tekevän sitä, toteutankin sen… Eli päivitän blogiani!

Perjantaina loppui duunit, nyt on taas aikaa harrastella! Ei ole maanantain pitkään aikaan maistunut näin maikoisalle, kun ei tarvinnut mennä toimistolle istumaan. Etukäteen pelkäsin kuinkakohan outoa on yhtäkkiä taas olla ilman sitä 8-16 arkirutiinia, mutta eka päivä mennyt ainakin melko kivuttomasti ilman mitään outoilun tunnetta – olin kirjastolla lukemassa tenttiin, istuin 1,5h kaverin kanssa kahvilla, olen käyttänyt taloyhtiön pyykkitupaa hoitamalla lakanapyykkiä (kuivausrummussa saa hiiiirveen kätevästi lakanoista irti kissankarvat…) Tää on niin siistii! Aikaa kaikkeen kivaan puuhailuun. Onneksi olin kaukaa viisas ja säästin rahaa niin, että voi tälleen syksyllä olla näin :)

Viikonloppuna tehtiin kaverin kanssa namnam pestoleipiä ja maisteltiin viiniä; ohjeenkin laitoin tänne: Pesto-mozzarellapatongit. 

 Tässä kuvassa on ehdottomasti tyylikkäintä toi design-dippipurkki.

Kuvassa näkyy taustalla varsinainen viidakko.. Siellä on pari peruskukkaa, tomaatintaimi (piti siirtää sisälle kun niitä alkoi paleltaa jo parvekkeella) sekä kukkakimppu, jonka firma tarjosi läksiäislahjana. Sekä kissa… Harvinaisia taitavat olla ne kuvat, jossa ei näy yhtään kissaa taustalla. Hän on siellä se Viidakon Ykä.

Sain työkavereilta läksiäislahjan, ja korttikin oli mainio. Mikäs tässä maanantaina mietiskellessä, että jeijj huomenna ei ole töitä!