Syysomenoita

Ei eilen vihdoin piiiiiitkästä aikaa saatiin tyttökavereiden kans treffattua porukalla, oli niin mukava taas nähdä ja viettää iltaa. Mukavaa on myös mennä vierailulle, kun talon emäntä on kokkaillut kaikenlaista ihanaa syötävää!

Mun mielestä on tosi kivaa, kun voi viettää iltoja kavereiden kanssa myös ilman jäätävää viinan kiskomista. Ei tarvi sitä siihen alkoholia, että olis hauskaa ja riittäis juteltavaa. Vai onko sitä tullut vain vanhaksi? Nuorempana mihinkään illanistujaisiin ei varmaan olis ollut menemistä ilman tuhtia alkoholiannosta… Ainakin harvemmin tuli vietettyä perjantai-illan kokoontumisia selvinpäin.

Illan host on juuri muuttanut uuteen asuntoon, joten vietiin samalla pienenä lahjana kodinhengettären setti; über-tätimäisen hempeä essu, sekä tulppaanisipuleita istutettavaksi.

Luonnollisestikin painostettiin heti laittamaan essu päälle…

Ai että, tarjoiluihin oli niin nähty vaivaa :) Jälkkäriksi illan emäntä oli tehnyt varsin ihania syysomenoita!

Leivosten pohjalla on kakkupohja, pohjan päällä itsetehtyä omenahilloa, kermavaahtoa ja marsipaanikoriste.

Päätettiin myös alkaa pitämään Arvostele mun illallinen -tyylisiä illallisia, tosin otettiin ruotsalaisesta Halv åtta hos mig -versiosta nimi, Klockan sex hos mig (luonnollisesti nimi muodostui sen mukaan, kun satuttiin sopimaan ekat illalliset kuudeksi :D) Mun vuoro on tokana, nyt täytyy alkaa ankarasti pohtimaan mitä keksin!