Reissasin eilen Tallinnasta Turkuun, tuliaisina sata kiloa univelkaa (ja muutama viinipullo…), kotona odotti Kelalta haistavittu-kirje (en silti korkannut tuliaisviinejä) ja olin kyllä ihan puhki poikki väsynyt henkisesti ja fyysisesti. Matkustaminen on rankkaa! Tai sitten se oli vaan se Tallinna-elämä joka kulutti mut loppuun viikonlopun aikana… Tuli valvottua, ja lisäksi stressattua koulujuttujen takia. Eka thesis seminaari on nyt takana, mutta en kyllä ehdi thesistä nyt syksyllä kirjoittaa – nettiin ilmestyi eilen päivämäärä, että toka thessuseminaari olis jo 26. pv, jolloin kirjoitelman pitäis olla siis siinä kunnossa, että se board päättää suositteleeko se työtä puolustettavaksi, vai jotain korjauksia siihen. ÖÖööö mäpä tässä kolmessa viikossa taion tyhjästä tuon melkein valmiiksi…? Muuten ehkä, mutta aloitin tänää työharjoittelussa! :) IPR:n alalta, jes jes. Olin ihan huippuväsynyt, mutta onneksi silti selvisin päivän nukahtamatta. Ja lievittyi myös toi eilispäivän v-käyrä, koska toi harjoittelupaikka vaikutti tosi mukavalta. Mulla on ikkunallinen, iso työhuone jee, jonka kyllä jaan toisen naisen kanssa. Mutta eiköhän me sinne mahduta ;)

Eilen on tullut HIMYM:n uus jakso… Jee! Sen jälkeen heti nukkumaan!

2 thoughts on “

  1. Onnittelut harjoittelupaikasta! Se parantaa aina mieltä kun saa jotain edes vähän omaan alaan liittyvää, saati sitten ihan oikeasti oman alan töitä. Missä olet harjoittelussa?

    • Oon kyllä tosi innoissani, oppii huomattavasti paremmin kuin pelkästään kirjoja lukemalla :) Tää on siis yks immateriaalioikeuksiin keskittynyt firma (mahdollisimman epämääräinen ja epäselkä vastaus? :D). En viitti nimeltä mainita, kaiken varalta :))

Comments are closed.