Se o syssy ny

Ajattelin vaan täällä blogin puolellakin kertoa, että kesä on ny sitte ohi. Ulkona sataa vettä jollei joku oo vielä havainnu, ja tän vuoksi on hyvä kantaa sateenvarjoa mukana. Itse päädyin, että eihän tuolla nii pal kauheesti sada, lähdin sitkeästi harjottelusta suoraan jumppaamaan vaikka sateenvarjo oli jääny kotiin ja Esteri kääntänyt taas takamuksensa Turkua kohti. Noooh, kastuin vaan läpimäräksi kävelymatkalla jumppamestoille, ja sitten jumpan jälkeen bussia keskustaan odotellessa totesin, että turha tässä on edes yrittää missään puun alla kyhjöttää sateensuojassa. Peli on jo aika menetetty, tukka on sellainen tällä hetkellä miehillä trendikäs sliipattu lehmän nuolaisu ja sukkia kun vääntäis vähän niin sais kukat kasteltua niistä lähtevällä vedellä.

Jollei sade (tai kalenteri) vielä vihjaa kesän loppumisesta, niin torilla näin ainakin hyvin konkreettisen merkin aiheesta:

“Kesä on ohi.”

Alkoi huvittaa, kun näin että tuota koppia kiskottiin jonkin kuljetusvälineen päälle. So long vaan jätskikioski, parempia aikoja taas odotellessa!

(Vaikka tästä sadevalituksesta voiskin muuta päätellä, niin oon ollu koko päivän ihan loistavalla tuulella. Kai mä sitten olen säteillyt jotain hyvää tuulta myös, kun tuolla jumpassakin moni tuntematon jutteli ja tosi moni hymyili mulle. Ei syksyn ole pakko olla masentavaa aikaa!)

Kuinka moni tiesi että tänää on kansallinen korvapuustipäivä? No minä tiesin, koska Elisa informoi aamulla (sitä en kyllä tiedä, miksi hänellä oli tietoa aiheesta…). Ja, kotimatkalla kun hyppäsin kauppatorilla bussista pois ja jatkoin siitä matkaani kotiin kävellen, mun kouraan iskettiin vielä pussillinen korvapuusteja: Pågen toivotteli ohikulkijoille hyvää korvapuustipäivää.

Tyhjään mahaan kun vetää pari korvapuustia, niin saa sopivan sokerihumalan!!! Onkohan tämä koko tämän teemapäivän idea?!