Röörit tukossa

Toi otsikko vois tosi osuvasti viitata syksyyn ja siihen, että jokatoinen on flunssassa ja naaman jokainen putki ihan tukossa… Mutta ei.Tää viittaa siihen, että noin viikko sitten huomasin, että suihkussa käydessä kaivo ei ime kunnolla, vaan suihkun kohdalle alkaa muodostumaan lammikko, joka kasvaessaan alkaa lähentyä vessan mattoa. Noh, tämä asia on onneksi helposti korjattavissa. Siirtää vessan mattoa hieman kauemmas, niin se ei kastu. Putken mutkassa varmaan on hius ja kissankarva ristikkäin, ja se hidastaa veden virtaamista…

Päivä päivältä viemäri imi aina vain huonommin, ja suihkussa käynnin aikana vesi alkoi lähestyä pyykkikonetta, ja sitten ovea… Tähänkin löytyi ratkaisu. Vähän kerrallaan suihkua auki, ja sitten hetkeksi kiinni, niin kaivo ehtii prosessoida hommansa ihan omaan tahtiin. Nou hätä. Onneksi on liukuva työaika…

Noh, oli sitten lopulta myönnettävä, että kaipa tälle asialle on tehtävä jotain. Eikö tätä varten taloudesta kuuluisi löytyä mies?!

Tosin, jos olis mies puuhailemassa niin se ei kehtais käyttää näitä hienoja pinkkejä kumihanskoja… Jotain etua siitäkin että on nainen.

Niin, kävinpä sitten ostamassa karhupumpun ja googletin vinkkejä. Vaikka tuonne viemäriin on varmasti kulkeutunut hiuksen ja kissankarvan seuraksi litra jos toinenkin tuota (paakkuuntuvaa) kissanhiekkaa, niin aika ripeästi lähti liikkumaan kun heitin ensin ruokasoodaa, päälle kuumaa vettä, ja pari taktista liikettä karhupumpun kanssa. Voilá! Imee jälleen kuin kuin euron…. Joku.

Ha ha ! Viemäri 0 – 1 Niina. Tässä vielä kuva tiimistäni. 

Hätä ei siis ole juuri minkään näköinen, jos on tällainen pinkkiin sonnustautunut händimän niinkuin määä!