Kissavauvvoi

Meijän kämppä on aikamoinen eläintarha :) Ensin tuli puolivuotias musta kissa hoitoon, se on ihan hirvittävän arka. Muutaman kerran oon saanu silitettyä, mutta muuten se on koko ajan saunassa piilossa. Toivottavasti se pian tosta lämpenee ihmiskontakteille, niin muuttuu sen elämä vähän mielenkiintosemmaksi. Jaaa eilen Roosa toi 3 maailman ihaninta kissa vauvaa :))) Niin pieniä ja pörröisiä ja iiiihania :D <äiti älä lue seuraavaa lausetta:> Ajattelin ottaa niistä yhden Eli toi harmaa tulee olemaan mun vauva, tarvii keksiä vaan nimi sille :)

Tää musta pikkukissa on tosi sosiaalinen eikä pelänny edes sitä arkaa puolivuotiasta mustaa kissaa, joka oli ihan pulassa kun noi pienet kävi sitä moikkaamassa. Ja kuten kuvasta näkyy, myöskään Adaa se ei pelkää :)

Ruokatauko :)

Sitten vähän unta palloon niin jaksaa taas.

Tämä viimeinen hurmuri on siis mun tuleva vauvva… Jee!

4 thoughts on “Kissavauvvoi

  1. >Noi oli kyllä ihania :'') Menneessä aikamuodossa sen takia että noi 2 sai jo tänää kodin :)

Comments are closed.