Elämän suuria vaikeuksia

Kuinka vaikea voi olla päättää yhdet kevään kurssit? Näköjään hyvin vaikeaa! Suunnitelma tuntuu vaihtuvan ihan joka päivä! Meillä tarvitsee siis 15. päivään mennessä valita ne kurssit mille aikoo osallistua kevään aikana, ja ton opintosuunnitelman mukaan tulee myös lasku. Ja tuon 15. päivän jälkeen ei oo mahdollista enää lisätä, tiputtaa tai vaihtaa kursseja. Päätös siis vaikuttaa suuresti elämääni seuraavan 4 kuukauden ajaksi!

Päätin aamullaetten sittenkään ota Political Scienceä. Ja kun keskiviikkoiltapäivä jää tyhjäksi, siihen mahtuu nyt Venäjän alkeet. Sen lisäksi harkinnan alla on Domestic and Foreign Policy of USA, joka on tarkoitettu toisen vuoden kansainvälisten suhteiden opiskelijoille, jonka takia mietin että uskallankohan ottaa… Ainakaan en fiksuudellani siellä pääse loistamaan :D Se olis vaan ehkä hyvä lisäys American Legal System -kurssille, ehkäpä noiden jälkeen jo tietäis miten homma siellä päässä pyörii.

Ja sit musta tosiaan tulee kielinero, kun ton Venäjän lisäksi otin myös Ranskan alkeet. Vielä en oo saanu selville että onko Viron kielestä jotain jatko-alkeiskurssia, kun oon itsekseni jo oppinu ihan saman verran (jopa enemmän? :D) kuin noi jotka on tuolla alkeiskurssilla istuneet.

On niin vaikeaa! Viikonloppu aikaa miettiä ja pohtia asiaa! Tosin voi olla että sillon on muutkin asiat mielessä…

Jihuu vihdoinkin pesukone lopettaa, nyt pyykit telineeseen ja ravintola+leffa kutsuuuu! :)))