Vielä on kesää jäljellä

…Joten vielä ehtii kesäkuntoon, right?!

Eilen sain päähäni aloittaa jonkinlaisen muutoksen terveellisiin elämäntapoihin, johtunee muutaman viikon kestäneestä kaikin mahdollisin tavoin epäterveellisestä kesän nauttimisputkesta. Vähän unta, epäterveellisiä ruokaa, paljon siideriä. Uhh. Eilen siis aloitin hienon dieettini rouskuttamalla pienen vihersalaatin lounaaksi. Tunnin päästä totesin että eihän tollasesta oo mihinkään, joten piti käydä hakeen kaubamajan valmisruokatistiltä jotain wokkia :D

Noi valmisruuat ei tolleen kaupan tiskiltä ostettuna oo kovin kalliita, yleensä noin 25 kruunua maksaa sellanen sopivan kokoinen annos just jotain wokkia, risottoa, ym. Tänää kävin hakemassa Rimistä jotain safkaa, perunamuussia jossa on seassa jotain (maituu oudolta) sekä Meksiko-tuoresalaattia… Hinta yhteensä 15 kruunua, eli aika tasan euron. Ja mikä hienointa, tällä kauppamatkalla kävin myös reissun Kalev Spassa ja ostin nyt kuukausikortin, jolla pääsee jumppaan, salille ja uimaan niin usein kuin mieli tekee. Tää kesäkuntoon pyrkiminen alkaa tuntua hetki hetkeltä todellisemmalta. Mahdollista tosin on, että tavoitteet ei vielä onnistu tämän kesän aikana.