Uudessa asunnossa

Oon pitänyt pientä hiljaiseloa, yksinkertaisesti siitä syystä, että mulla ei ole uudessa kodissani vielä nettiä. Kyllä, mulla ei ole nettiä. Elän ilman internet-yhteyttä. En pääse iltaisin feisbuukkaamaan. Kyllä. Tällainenkin ratkaisu on mahdollinen. Tosin tuskin kovin pitkään jatkuvana vaihtoehtona, mutta hetkellisesti tällainen pieni vierottuminen tekee varmasti ihan hyvää.

On pitänyt keksiä kaikkea vaihtoehtotekemistä koneella istumisen sijaan: oon käyny jumppaamassa, shoppailemassa (heh, halvemmaksi tulis vaan hankkia se netti…..), lukenu kirjaa tai vaan istunu hiljaa. Hämmentävää :D

Uusi asunto on kiva, tykkään siitä kovasti. Laitan ehkä jotain kuvia kunhan saan hieman järjesteltyä. Linda tuli eilen vierailemaan ja viipyy täällä viikonlopun, ja hän taitaa myös päättää tämän ruuhkaisen kesän vierailukauden – kohta alkaa jo koulu 8| Hmm. Sitä ennen olis tavoitteena vielä käydä Turussa puolen vuoden tauon jälkeen. Suomessakäymättömyysjaksoni katkesi viime sunnuntaina kun kävin päiväristeilyllä Helsingissä, hehheh! :D

Mutta, jospa tästä nyt viikonlopun viettoon… Kaikkea kivaa luvassa :)

2 thoughts on “Uudessa asunnossa

  1. >Kuinka Tallinnassa onnistuu parhaiten netin osto 1 vuodeksi ja osaatko arvioida mitä maksaa?

  2. >En tiedä, en oo vielä joutunu kertaakaan hankkimaan nettiä. Edellisessä asunnossa oli valmiina sopimus, maksettiin vaan laskut. En oo viel jaksanu selvittää mikä olis halvin paketti ja millä ehdoilla… Starman ja Elion on noi suosituimmat palveluntarjoajat, ilmeisesti Starman hieman halvempi. Yleensä noista tilataan aina netti+telkkaripaketti, joka maksaa sen n. 25 euroo kuussa. Öbaut.

Comments are closed.