Olin ihan oikeesti kipee, enkä darrassa!

Eilen kävin sitten ekaa kertaa tälle syksyä yliopistolla. Matka taittui tietysti taksilla…

Autettiin uusia opiskelijoita orientoitumaan koulunalkuun ensin esittelemällä heille kampusta, ja illalla ESN Tallinnan järjestämän Pub Crawlin muodossa. Mä olin jotenki tosi väsyny koko päivän, ja illan pubikierroksellakin nihkeilin oikein huolella – join koko kierroksen aikana vaan yhden siiderin ja kaks shottia :D Karkasinkin kotii jo kahdeltatoista, ja menin nopeasti nukkumaan… Aamulla herätessäni huomasin tietty olevani kipeä. Kurkkuun sattui, päätä jomotti ja maistui ihan kuumeelta, valitettavasti muistuttaa kovin ikävästi työpaikalla jylläävää tautia…. Tässä kohtaa oli tietysti hyvä sanoa “sori, oon nyt kipeänä (ton eilisen pubikierroksen jälkeen), en pääse sittenkään tänää enää orientaatiopäiville” YEAH RIGHT monikohan on “kipeenä” aina ryyppyreissun jälkeen?! Turha selitellä, että ei tolla mun alkoholimäärällä mitään varsinaisia kännejä vedetty!


Oonkin sitten tänää tyytyny sängyssä hengailuun… Ulkona on ilmeisesti ollu mikä mainioin kesäilma, mutta mitäs minä siitä tietäisin :D Heräsin neljältä päivällä, tein muutaman tunnin töitä ja sen jälkeen taas ihme jumitusta. Toisaalta on kyllä ihanaa vaan OLLA kotona. Tarpeeksi kun kiskoo särkylääkkeitä niin saa pidettyä olonkin kurissa.

Kissoilla on taas ollut kiireinen päivä. Sisällä on ollu kärpäsiä joita on pitäny jahdata ja välillä oon saanu todistaa jos jonkinlaista ninja-hyppyä :D

Huomatkaa myös metsästykseen pingotetut viikset…

Chilifesteiltä tarttui idea chilipoppareihin, ja tänää päätin kokeilla hieman tujumpaa versiota perus poppiksista :) Teen aina kattilapopcorneja, joten nyt heitin öljyn sekaan hieman Cayenne-pippuria. Ei tullu mitenkään erityisen tulisia, mutta ihan kiva napakkuun maistuu seassa.

Kuvassa näkyy taustalla myös prosessin alla olevat villasukat, mutta niistä lisää myöhemmin :)

Noh, menköön nyt sitten vielä yks kuva PubCrowlista :D Tässäpä juon siis ainoaa siideriäni! Mun pinkit tennarit loistaa ;) Paikkana Beer House, jonne taidan viedä isin syömään kunhan hän seuraavan kerran tulee Tallinnaan.