Se on kivaa kun on kivaa

Mä olen tosi onnellinen, että mulla on mukavia työkavereita. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin tuskin jaksaisin olla tuolla töissä ilman niitä. Palkka on tietysti huono tällä puolella Suomenlahtea, joten työssä täytyy olla myös muita etuja… Tulee toisinaan kyllä mieleen, että miksi myyn aikaani näin halvalla?

Mutta niin. Mun työkaverit on mukavia. Jos ne ei olis kivoja ja ymmärtäväisiä niin olis aika tylsää. Esim tossa yks päivä töissä mulla oli pieni projekti meneillään pöytäni äärellä. Ohikulkija kiinnitti siihen huomiota.

“Niina mitä sä teet, miksi sä oot siellä pöydän alla?”
“…. en mä haluu sanoo…”
“Ootko sä mua piilossa?”
“En…”
“Noh?!?!”
“…No mä niittaan kenkää”

*You freak -katse* (sekä +1 pistettä ajatukselle, että suomalaiset on hieman outoja)

Ja hei, toi oli aika hyvä keksintö tilanteeseen jossa ei ollu liimaa, jolla olis voinu korjata vähän irronneen pohjan ;)

Entä mitä sanotte hänestä:

Tässä on mun yhden työkaverin koira. Jos on huonolla päällä niin vois vaan kattoo tätä kuvaa ja alkaa nauramaan :D

Ja sitten yks päivä mulla oli yhdenlainen Niinan Ilusalong, tein liukuhihnatyönä lettejä. Sitten käytiin vähän kuvailemassa niitä parvekkeella :D Ja vaikka vaatteiden perusteella voisin päätellä että kaikki on samasta orpokodista, niin ei, meillä vaan oli teemapäivä että kaikki laitto firman uudet t-paidat päälle… Joka minulla on nyt jo löytänyt kotiroolinsa yöpaitana.

Nyt sitten nukkumaan, huomenna alkaa koulu ja sitä ennen täytyyä ehtiä myös töihin! Viikonloppuna olin hieman kaupunkilomalla, mutta siitä kerron vasta huomenna :)