Luottolenkkarit

Esittelen nyt teille luottokenkäni. Kengät ostin Kagasniemen pieneltä kirpputorilta vajaa pari vuotta sitten, joten pari syksyä ja talvea olen jo ehtinyt niissä tallustella. Mun mielestä parasta on, että se tällaiset kevyet maiharit käy kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Kengät on nahkaa, joten tuo väri aina vähän tuntuu kuluvan… Onneksi on keksitty kenkäplankki, jonka kanssa voi aina palauttaa jalkineet kuosiin!

Arvaatteko, kumpi on ennen ja kumpi jälkeen hoidon..?

Parasta on, että nää on ihan täydellisen kokoiset, malliset, ei hierrä, voi kävellä miljoonia kilometrejä… Ja maksoi KAKSI EUROA. Siis kaksi euroa, se mamma joka nämä heitti myyntiin, ei ole ymmärtänyt näiden arvoa… Koska mä en luovu näistä koskaan!

Made in Finland


Tuunaus valmis!

Ehkäpä ostan vielä uudet nauhat, niin nää on as good as new. Ahh näiden kenkien kanssa on kyllä ollut rakkautta ensi silmäyksellä, ja tämä suhde kestää till the end.

Ja nyt mun täytyy käydä varovaisesti tiedustelemassa, josko kattimaakarit tekis hieman tilaa sohvalla ja pääsisin aloitamaan perjantai-iltani sarjojenkatselumaratonin. Hyvät tsäänssit on, että joudun istumaan lattialla…