Itsenäisyyspäivä

Tänä vuonna itsenäisyyspäivä oli vähän erilainen kuin viime vuoden itsenäisyyspäivä – mutta ei se mitään, on tää Turkukin ihan ok… Sain siskon tänne seuraksi, ja vihdoinkin oli jokin hyvä syy tehdä juustokakku! On tehny jo aika kauan mieli, mutta en viitti tehdä pelkästään itselleni, aika sikamaista vetää yksin koko kakku… Nam nam, oli kyllä hyvää :) Lisäksi vielä luottopatongit… Illalla piti lähteä käymään yksillä jossain kuppilassa, mutta molemmilla oli maha niin täynnä ettei voinut liikkua mihinkään :D

Juustokakku

Patongit

Kaivelin nyt itsenäisyyspäivän aikoihin myös mun jouluisen poro-tuikkutelineen käyttöön… Ja huomasin, että oon näköjään tehnyt saman homman viime vuonna samaan aikaan, tai ainakin tuolla viime vuoden itsenäisyyspäiväpostauksessa oli myös kuvailtu kynttiläporoja :D

Porokynttilät

Odotan jo, että ensi viikolla pakenen pohjoiseen viettämään joulua oikeiden porojen keskelle… Ainiin, Turkuunkin on ilmestynyt jonkinlainen joulutori! sen voi missata, ei ole nimittäin kovinkaan suuri. Toi piparkakkutalo on kyllä ihan söpö.

Turun Joulutori

Related Posts
Kyl määki Turuuus
Reissu Suomen entiseen pääkaupunkiin oli mitä onnistunein. Itse kylä ei kyllä toivottanut mua kovin tervetulleeksi; heti joku pöpö kävi kimppuun ja lauantaina heräsin kurkku tositosi kipeenä ja sain päälle aika ...
READ MORE
Herkullisia hetkiä
Miksiköhän viikonloppuna aika ei vois kulua yhtä hitaasti kuin esimerkiksi työpäivien aikana? Kävin perjantaina lounastamassa Pärnu maanteen ja Sakalan kulmassa olevassa Reval Cafessa, ja ihastuin heidän EDULLISEEN ja namnam niin herkulliseen ...
READ MORE
Lauantain paketit
Millaisilla laatikoilla te muutatte? Mä en tietenkään tyydy mihinkään tylsiin pahvinvärisiin, pallolliset ja kissakuvioiset on paljon kivempia! Toki lähi-Rimistä piti käydä anelemassa hieman banaanilaatikoita - juuri niitä perinteisiä, joissa on ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Laiskottelulauantai
Sellainen päivä, jonka jokainen ihminen tarvitsee aina toisinaan, on laiskottelulauantai. Sellainen, kun tietää, että viikon työt on tehty ja tämän päivän voi käyttää pelkästään omien akkujen lataamiseen ilman mitään aikataulua ...
READ MORE
Ah talven ihmemaa
En nyt julkaise kaunista kuvaa lumisesta Suomesta. Lähinnä sen vuoksi, että äsken ulkona liikkuessani mun sormet ilmoittivat, että jätetään se kamera vaan sinne kassiin ja keskitytään ripeästi määränpäähän pääsemiseen. Ihana ...
READ MORE
Mereneläviä lautasellani
Mun piti jo viime viikolla leijua tällä ruokapostauksella; siirryin perusruokarutiinieni ulkopuolelle ja tein tosi hyvää ruokaa, nimittäin simpukka-katkarapupastaa. Tykkään kyllä molemmista aineksista, mutta en juurikaan oo käyttänyt niitä kuin pitsan ...
READ MORE
Itsenäisyyspäivä
Luonnollisestikaan täällä Suomen itsenäisyyspäivä ei ole vapaa. Viime vuonna muistan tuona pyhäpäivänä lukeneeni paniikissa seuraavan päivän tenttiin ja juhlia siinä sivusilmällä katsellen, mutta onneksi tänä vuonna meni päivä hieman eri ...
READ MORE
Lihaton lokakuu?
Hei. Lihaton Lokakuu. Miksi mä törmäsin tuohon vasta tänään. Ja vasta äsken, nythän on jo ilta. Tänään nimittäin päivällä lounasravintolassa lounasannosta valitessani hetken pohdin, ottaisinko hampurilaisen sijaan sittenkin kasvispihvit. Tämä ...
READ MORE
...Joten vielä ehtii kesäkuntoon, right?! Eilen sain päähäni aloittaa jonkinlaisen muutoksen terveellisiin elämäntapoihin, johtunee muutaman viikon kestäneestä kaikin mahdollisin tavoin epäterveellisestä kesän nauttimisputkesta. Vähän unta, epäterveellisiä ruokaa, paljon siideriä. Uhh. Eilen ...
READ MORE
Kyl määki Turuuus
Herkullisia hetkiä
Lauantain paketit
Uusi vuosi ja uudet lumet
Laiskottelulauantai
Ah talven ihmemaa
Mereneläviä lautasellani
Itsenäisyyspäivä
Lihaton lokakuu?
Vielä on kesää jäljellä