Itsenäisyyspäivä

Tänä vuonna itsenäisyyspäivä oli vähän erilainen kuin viime vuoden itsenäisyyspäivä – mutta ei se mitään, on tää Turkukin ihan ok… Sain siskon tänne seuraksi, ja vihdoinkin oli jokin hyvä syy tehdä juustokakku! On tehny jo aika kauan mieli, mutta en viitti tehdä pelkästään itselleni, aika sikamaista vetää yksin koko kakku… Nam nam, oli kyllä hyvää :) Lisäksi vielä luottopatongit… Illalla piti lähteä käymään yksillä jossain kuppilassa, mutta molemmilla oli maha niin täynnä ettei voinut liikkua mihinkään :D

Juustokakku

Patongit

Kaivelin nyt itsenäisyyspäivän aikoihin myös mun jouluisen poro-tuikkutelineen käyttöön… Ja huomasin, että oon näköjään tehnyt saman homman viime vuonna samaan aikaan, tai ainakin tuolla viime vuoden itsenäisyyspäiväpostauksessa oli myös kuvailtu kynttiläporoja :D

Porokynttilät

Odotan jo, että ensi viikolla pakenen pohjoiseen viettämään joulua oikeiden porojen keskelle… Ainiin, Turkuunkin on ilmestynyt jonkinlainen joulutori! sen voi missata, ei ole nimittäin kovinkaan suuri. Toi piparkakkutalo on kyllä ihan söpö.

Turun Joulutori

Related Posts
Herkullisia hetkiä
Miksiköhän viikonloppuna aika ei vois kulua yhtä hitaasti kuin esimerkiksi työpäivien aikana? Kävin perjantaina lounastamassa Pärnu maanteen ja Sakalan kulmassa olevassa Reval Cafessa, ja ihastuin heidän EDULLISEEN ja namnam niin herkulliseen ...
READ MORE
Opiskelijaruokaa
Joku voisi ajatella, että opiskelija pärjää pelkällä alkoholilla - mutta ei, kyllä ruokaakin täytyy syödä. Ruoan laatu vaihtelee usein opintotukimaksupäivän läheisyyden mukaan. Toisinaan luvassa on ennen leffaan menoa ravintossa "jotain pientä ...
READ MORE
Ah talven ihmemaa
En nyt julkaise kaunista kuvaa lumisesta Suomesta. Lähinnä sen vuoksi, että äsken ulkona liikkuessani mun sormet ilmoittivat, että jätetään se kamera vaan sinne kassiin ja keskitytään ripeästi määränpäähän pääsemiseen. Ihana ...
READ MORE
Punaisia banaaneja, häh?
Musta on tullu kauhee paparazzi julkisilla paikoilla... Mutta siis, Tallinnassa törmäsin johonki omituiseen: punaisia banaaneja? Ai häh? Ja ne ei edes ollu mitään mädäntyneitä keltaisia banaaneja, vaan (ainakin kyltin mukaan) ...
READ MORE
Mukavaa aamua!
Mä en ole ollenkaan aamuihminen. En tykkää herätä aikaisin, en tykkää käydä aamulla suihkussa, en tykkää puhua aamulla... Siksi hitaat aamut on ihan parhaita, saa herätä rauhassa ja tehdä asioita ...
READ MORE
Pannarii
Pidän itseäni ihan hyvänä ruuanlaittajana ja muutenkin sellaisena kätevänä emäntänä - sen vuoksi olen hieman kärsinyt faktasta, etten ole ikinä tehnyt sellaista perisuomalaista mättöä kuin PANNUKAKKUA. En siis vain yksinkertaisesti ...
READ MORE
Sunnuntaibrunssi
Aamu(pala)hehkuttaja täällä taas. Voi että olin eilen iloinen, kun huomasin, että olin tilannut Turun Sanomat... Niin, lahjakkaasti unohdin koko homman tietysti heti kun viikko sitten tilasin kyseisen lehden :) Otin ...
READ MORE
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Turussa oli eilen niin harmaa päivä... Phyyh! Vois tulla takas ne kirpakat pakkasilmat, jolloin taivas on selkä ja aurinko paistaa. Ja mieli on yhtä kirkas! Sain eilen vihdoin haettua uutta passia, ...
READ MORE
Viikonlopun paras snäcksi
Oletko kyllästynyt kaupan tarjoamiin sipseihin ja popcorneihin? Tuntuuko, että olet jo liian usein joutunut syömään samanmakuisia suolapähkinöitä? Ehkäpä tänä viikonloppuna olisi aika kokeilla jotain muuta. Mutta mitä sitten ovat nuo nappulat ...
READ MORE
Tein tänää elämäni suurimman virheen. Opettelin tekemään itse majoneesia. Ja se onnistui. Voi voi voi. Laitetaan nyt vahinko kiertämään; tämä täällä oli todella helppo ohje ja onnistui näin ensimmäistä kertaa yrittävältäkin. ...
READ MORE
Herkullisia hetkiä
Opiskelijaruokaa
Ah talven ihmemaa
Punaisia banaaneja, häh?
Mukavaa aamua!
Pannarii
Sunnuntaibrunssi
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Viikonlopun paras snäcksi
Se oli virhe.