Itsenäisyyspäivä

Tänä vuonna itsenäisyyspäivä oli vähän erilainen kuin viime vuoden itsenäisyyspäivä – mutta ei se mitään, on tää Turkukin ihan ok… Sain siskon tänne seuraksi, ja vihdoinkin oli jokin hyvä syy tehdä juustokakku! On tehny jo aika kauan mieli, mutta en viitti tehdä pelkästään itselleni, aika sikamaista vetää yksin koko kakku… Nam nam, oli kyllä hyvää :) Lisäksi vielä luottopatongit… Illalla piti lähteä käymään yksillä jossain kuppilassa, mutta molemmilla oli maha niin täynnä ettei voinut liikkua mihinkään :D

Juustokakku

Patongit

Kaivelin nyt itsenäisyyspäivän aikoihin myös mun jouluisen poro-tuikkutelineen käyttöön… Ja huomasin, että oon näköjään tehnyt saman homman viime vuonna samaan aikaan, tai ainakin tuolla viime vuoden itsenäisyyspäiväpostauksessa oli myös kuvailtu kynttiläporoja :D

Porokynttilät

Odotan jo, että ensi viikolla pakenen pohjoiseen viettämään joulua oikeiden porojen keskelle… Ainiin, Turkuunkin on ilmestynyt jonkinlainen joulutori! sen voi missata, ei ole nimittäin kovinkaan suuri. Toi piparkakkutalo on kyllä ihan söpö.

Turun Joulutori

Related Posts
Herkullisia hetkiä
Miksiköhän viikonloppuna aika ei vois kulua yhtä hitaasti kuin esimerkiksi työpäivien aikana? Kävin perjantaina lounastamassa Pärnu maanteen ja Sakalan kulmassa olevassa Reval Cafessa, ja ihastuin heidän EDULLISEEN ja namnam niin herkulliseen ...
READ MORE
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Turussa oli eilen niin harmaa päivä... Phyyh! Vois tulla takas ne kirpakat pakkasilmat, jolloin taivas on selkä ja aurinko paistaa. Ja mieli on yhtä kirkas! Sain eilen vihdoin haettua uutta passia, ...
READ MORE
Sunnuntaibrunssi
Aamu(pala)hehkuttaja täällä taas. Voi että olin eilen iloinen, kun huomasin, että olin tilannut Turun Sanomat... Niin, lahjakkaasti unohdin koko homman tietysti heti kun viikko sitten tilasin kyseisen lehden :) Otin ...
READ MORE
Pikatalvi
Loppuu tää vikinä vähäksi aikaa, eilisten lumenpuutevalitteluiden jälkeen oli yön aikana ulkomaisema hieman muuttunut: Suunta parempaan päin, vaikkei tää nyt vielä oo ihan sitä, mitä oli tilauksessa! Tänää löysin hiljaisen opiskelupaikan vintiltä, ...
READ MORE
Pannarii
Pidän itseäni ihan hyvänä ruuanlaittajana ja muutenkin sellaisena kätevänä emäntänä - sen vuoksi olen hieman kärsinyt faktasta, etten ole ikinä tehnyt sellaista perisuomalaista mättöä kuin PANNUKAKKUA. En siis vain yksinkertaisesti ...
READ MORE
Klockan sex hos Eeva
Eilen starttas meijän neljän tähden illalliset, debyyttinä oli Klockan sex hos Eeva (tiedättehän, ruotsalainen versio tuosta illallisohjelmasta on Halv åtta hos mig... ja meidän illalliset on kello kuudelta alkavia) Kaikki varmaan ...
READ MORE
Joulukuu on pian täällä, mutta missä talvi?
Joulukuu! Talvi! Toppatakki! Luistimet! Joululahjat! Paniikki! Joulukalenteri! Kylmä! Ihan vain mainitakseni muutaman asian, joita ei vielä ole. Mutta hei, ensilumi tuli! Ainakin Gilmoren tyttöjen yhdessä jaksossa... Todellisessa elämässä ulkona on hieman ...
READ MORE
Piristystä flunssaan
Mikäs sen mukavanmpaa, kuin yllättävä flunssa? Aamulla kun herää, ja huomaa, että "allergia" oli sittenkin joku superpöpö mikä on lävistänyt vastustuskykyni... Mun suojamuuria kun ei tunnu nykyään lävistävän muut kuin ...
READ MORE
Lauantain paketit
Millaisilla laatikoilla te muutatte? Mä en tietenkään tyydy mihinkään tylsiin pahvinvärisiin, pallolliset ja kissakuvioiset on paljon kivempia! Toki lähi-Rimistä piti käydä anelemassa hieman banaanilaatikoita - juuri niitä perinteisiä, joissa on ...
READ MORE
Viikonlopun paras snäcksi
Oletko kyllästynyt kaupan tarjoamiin sipseihin ja popcorneihin? Tuntuuko, että olet jo liian usein joutunut syömään samanmakuisia suolapähkinöitä? Ehkäpä tänä viikonloppuna olisi aika kokeilla jotain muuta. Mutta mitä sitten ovat nuo nappulat ...
READ MORE
Herkullisia hetkiä
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Sunnuntaibrunssi
Pikatalvi
Pannarii
Klockan sex hos Eeva
Joulukuu on pian täällä, mutta missä talvi?
Piristystä flunssaan
Lauantain paketit
Viikonlopun paras snäcksi