Mun roskii ei tutkita

Muistan joskus vuuuuosia sitten lukeneeni, että turkulaisten jätteitä tutkittiin ihan systemaattisesti jonkun tutkimuksen vuoksi. Mun mielestä on tosi inhottava ajatus, että joku outo penkoo mun roskia ja katselee mitä jätän jälkeeni.

Eihän niissä tyhjissä mehupurkeissa tai kahvinpuruissa kauheasti ole ihmeteltävää, mutta suuri osa on myös paperiroskaa, joista voi löytyä henkilökohtaisiakin tietoja. Hysteerisenä ihmisenä tietysti silppuan tällaiset paperit sentin viipaleiksi, toisinaan jopa taktikoin niin että osan paperista laitan vasta seuraavaan roskikseen. Hah! :D Eipähän kukaan ainakaan saa varastettua mahtavaa henkilöllisyyttäni! Mutta eihän tämä silppuaminenkaan vielä sitä takaa, että joku superkiinnostunut jättäisi tutkailuprojektinsa kesken. Onneksi minulla on kaksi kotitalouskonetta, joiden avulla saan homman viimeisteltyä: yleensä tyhjennän paperiroskien päälle vielä kissojen hiekkalaatikon. Jos sieltä haisevien jätösten keskeltä vielä jaksaa tutkia revittyjä paperiviipaleitani, niin ehkä siinä kohtaa tekijällä on jo hyvä syy.

Dyykkaamisen iloa…