Kevätaurinko

Oijoi, kyllä huomaa että on käännytty kevääseen päin! Aurinko on paistanu tosi monena päivänä, ja toisinaan siitä on ehtinyt jopa vähän nauttiakin – alkutalvesta kun tuo jännittävä valoilmiö tuli taivaalle, se oli hävinnyt viimeistään kello 13… Eli about siinä kohtaa kun mä olin vaihtamassa yöpukua pois.

Silta
On siis erityisen kivaa, kun puoli neljän aikaan vielä paistaa näin makoisasti aurinko :) En ole erityisemmin täällä blogissa Turkua hehkuttanu, vaikka onhan tääkin aika nätti paikka. Keskustasta lähtee kätevä kävelyreitti, joka on kokonaispituudeltaan varmaan 8km pitkä. Reitti menee joenrantaa pitkin, joten maisematkin on kivoja :) Toki jos monta kertaa viikossa lenkkeilee, niin varmaan melko pian käy maisemat tylsiksi… Mutta mulla ei onneksi ole sitä pelkoa.

Koroistenmäki “Ai moi! Olin just sattumalta täällä nojailemassa tälleen casualisti tähän puuhun…”

Rautaportti Ulkoilu5 Ulkoilu6Ilmeisesti joen jää on melko kestävää, sillä jäällä näkyi aika monen kävelijän jäljet eikä yhtään uppoamiskohtaa. Hiihtäjiä siellä myös suti eteenpäin (yks dude aina välillä koputteli sauvallaan jäätä, hehheh, ilmeisesti kuitenkin epäilytti sen kestävyys…) Mä en kyllä uskalla mennä etelässä jään päälle kävelemaan. Onhan nyt toki ollu pakkasta ihan hyvin, mut ajatus uppoamisesta kylmään veteen: HYRRRRRR. Ylempi kuva ei siis ole kohdasta, jossa uhkarohkeat kaupunkilaiset uhmaavat joen vesijumalia, vaan hieman kauempaa Halistenkoskelta; siellä ei onneksi näkynyt enää jalanjälkiä jäällä! :D

Halistenkoski
Joku heebo kuvailee valuvaa vettä (btw vesi oli epämääräisemmän väristä kuin kuva antaa ymmärtää…) Mäkin haluan hyvän kameran! Tai edes kameran… Tää kännykkäkamera ei oikein ole se väline, jolla saa hyviä kuvia otettua, ja kaikki oikeat kamera on rikki. Tylsää.

Mutta hei: urheiluhaasteeni ensimmäinen on päivä: check. Kahden tunnin reipas kävely kirpeässä pakkasilmassa. Illalla oli vielä lisäksi renkailutreenit.

Renkailu

Aloitin viime syksynä tuon rengasvoimistelun, ja se on ollu ihan huippukivaa, varsinkin kun joka tunti oppii uutta ja edistyy. Ehkäpä se edistyminen sit jossain kohtaa tyssää :)

Tässäpä vielä hieman suuntaa-antava video kyseisestä lajista – tää nainenhan on siis aika hyvä ja vetää melko sujuvasti, mun räpeltäminen näyttää vielä hippasen erilaiselta :)) Ja tuo setti mitä se aloittaa tuossa kolmen ja puolen minuutin kohdalla, ei tule varmasti koskaan kuulumaan mun ohjelmistoon :D

2 thoughts on “Kevätaurinko

  1. Meillä on osittain sama kävelyreitti :) Kierrän vaan lyhyemmän version, Ylioppilaskylästä rautatiesillalle. Tuo rengasvoimistelu vaikuttaa mielenkiintoiselta. En ole kuullutkaan ennen, mutta voisi olla kiva kokeilla.

  2. Toi kokopitkä reitti olikin vähän liian pitkä varsinkin näin pakkasella, ehti tulla kylmä ja kotona sulaminen kesti aika kauan :)

    Tää onkin joo tosi kiva ja haastava laji, Suomessa vaan tosi tuntematon :)

Comments are closed.