Urheilu-uutisia

Aikaisemmin uhosin, että aion edellisviikon aikana urheilla neljän kertaa. Ilokseni voin nyt ilmoittaa, että tavoite toteutui. Tiistaina kävelylenkin lisäksi oli renkailutreenit, keskiviikkona ja perjantaina kävin BodyBalancessa ja eilen luistelemassa (alla kuva todisteena). Mission completed!

Luistelu
Tosin polvet ei tykänny tällasesta yhtäkkisestä pingotuksesta, jo perjantain balancen jälkeen ne hieman oireili… Tää on aina sama juttu, kun joskus saa hyvän urheilurutiinin päälle, niin sitten tulee samantien joku vastoinkäyminen; nilkka taittuu, sairastuu kevät/syys/kesä/talvi/whatsoeverflunssaan, jumppahousut repeää tai kuntokeskukseen tulee vesivahinko. En anna periksi! Täytyy käydä sit vaikka mammojen kanssa vesijuoksemassa jos ei muuta. Hyrrr tuli vilunväreet jo kun pohdin uimahallien kylmää vettä…