Ulkomailla

Lähdin sitten tänne kaukaiselle ulkomaanmatkalleni. Kun junan lähtöaika Turun asemalla koitti, kuului kaiuttimista viesti “lähtömme viivästyy, pahoittelemme”. Vrrrr…… Nooh, mutta onneks ei viivästynyt paljoa, ja pienellä kiihdyttelyllä päästiin Helsinkiin ihan aikataulussa. Voin ainoastaan kuvitella, kuinka paljon kiukuttais myöhästyä laivasta jonkin tällaisen asian takia…

Tll1

Kokeilin uutta Eckerö Linen laivaa… Turha sen tarkemmin kysyä millainen laiva oli, sillä astuin sisään, kävelin portaat kahdeksanteen kerrokseen, astuin baarin ovesta sisään, näin tietokonepistokepaikan, ja jumitin sitten siihen matkan ajaksi. Mutta sanotaan vaikka tällainen turvallinen mielepide, että ihan kiva?

Tll3

Ainakin sen voisin sanoa, että reittimatkailijoita ajatellen ihan hyvä kilpailija Viikkarille – nämä kaksi iltalaivaa menee suunnilleen samaan aikaan (EL menee vartin aikaisemmin), matka-aika on sama, mutta Eckerön matka oli muistaakseni kympin halvempi. Ennen Eckerön kanssa reissaaminen kesti 3,5 tuntia, ja tästä syystä en olekaan ennen kokeillut kyseistä yhtiötä :D Nyt ei ollut mitään valittamista.

Tll2

Kääks. Kaubamajassa on Osturalli. Kävelin sieltä läpi matkalla. Muutaman kerran osturallit ja muut hullutukset on koituneet (koulussa käyntini) kohtaloksi, mutta tällä kertaa olin sitkeä. Siis sen verran sitkeä, että loppujenlopuksi pääsin sieltä pois.

Tein kyllä ihan hyviä ostoksia. Suomessa jo katselin tuota uutta punaista Million Lashes -ripsaria, ja täällä se oli tarjouksessa 8 eurolla. Sit heräteostoksena vähän kaikkea muutakin… :D

Tll4

No mutta. Tää oli oikeastikin ihan mielenkiintoinen kirja jonka löysin täältä kirjastolta. Täytynee alkaa nyt hieman selailemaan sitä kun vielä ehtii, sillä pian alkaa yhden kurssin seminaari, jonka takia tänää lähinnä tänne koulullekin raahauduin…

Tll5