Sports Illustrated

Miksei kukaan kertonu, että urheillessa tulee näin kuuma?! Ja tuloksena hyvä fiilis! Harkitsin, pitäiskö ottaa haaste vastaan, ja yrittää 2 kuukaudessa hankkia kunto 10 kilometrin mittaiselle SEBin syysjuoksulle… MUTTA, jos nyt jaksan juosta kilometrin, niin en tiedä mahdanko kahdessa kuukaudessa saada sitä puuttuvaa yhdeksää kokoon :D Ja toinen mutta… Mitä sitten vaikka jaksaisinkin juosta vaan 6 tai 8 kilometriä? Tai vaikka vaan 5? :D Luulenpa, että olisin paljon ylpeämpi itsestäni silloin, kuin jos jättäisin kokonaan yrittämättä :)

Alla olevat kuvat ei ole tältä urheilureissulta, vaan mun ja Annastiinan keväiseltä, tosi urheilulliselta Kadriorg-reissulta.. :))) “Ai sulla on oikeen lenkkaritki jalassa………….”

 Venyttelyä… Ettei VAAN tule paikat kipeeksi tästä kaikesta urheilusta ;D
(tai sen feikkaamisesta..?)

Onhan niitä portaita… Pitäisköhän ne kuitenkin jättää ens kertaan? Että on sit sillonkin jotain mitä tehdä?

 huhhuh… ylämäki… rankkaa… happi loppuu…
puuh…

Okei, ei voi aina pokka pitää vaikka tää niin vakavaa touhua olikin ;)

Kalasadaman rantaan oli vielä tehty joku kiva uus hiekkatiekin… Oon nähny sen ennenkin, mutta en tienny että se on niin pitkä, täytyy kädä joku päivä tarkkailemassa mihin asti Koplia tai Kalamajaa se jatkuu :)