Kevätkylvöt

Hei, ylihuomenna on jo toukokuu! Viime vuonna innostuin kovasti parvekkeella kasvattamisesta… Joo se meni ihan vituiksi suoraan sanottuna (tässä postaus, kun vielä olin innokkaana että homma tulee onnistumaan ihan loistavasti jee), joten tänä vuonna ajattelin kokeilla sisällä kasvattamista! Mulla on leveät ikkunalaudat, joihin aurinko paistaa lähes koko päivän, joten ehkäpä tää muistuttaa kasvien mielestä vaikka kasvihuonetta? Ja kasvihuoneessa jos mistä tulee sitä satoa.

Kevätkylvöt1

Alkuperäinen ajatus oli vuokrata kaupungilta palsta ja kokeilla palstaviljelyä. Ajattelin, että siellä puuhailu olis kiva kesäharrastus, jossa sais myös ulkoilua ja urheilua ihan huomaamatta. Jätin kuitenkin palstan vielä tänä vuonna hankkimatta… Ehkä ens vuonna olen jo niin edistynyt että on sen vuoro. Tai sitten vuoden päästä olen jo ymmärtänyt luovuttaa tän koko harrastuksen.

Päätin kokeilla tänä vuonna myös jotain eksoottista; mansikkaa! Laitan taimet joko amppeliin roikkumaan sisälle, tai sitten taiteilen sen jotenkin ikkunan ulkopuolelle. Saa nähdä. Jos saan edes taimeksi asti noita.

Kevätkylvöt2

Yksin mun ei onneksi tarvii olla tätä projektia läpikäymässä. Apua, seuraa ja kuunteluoppilaita löytyy.
Kevätkylvöt3“Saaks mami ottaa kuvan?” “Eiiiiiiiiiiijeijeii!”

Kevätkylvöt4
Siel ne onnnn! Eikä kovinkaan paljoa hajua, että mitä on missäkin, koska hei, eihän niitä tarvii merkata koska kyllä mä sit kato muistan. Nyt jään innosta hihkuen odottamaan, milloin sieltä jotain vihreää alkaa näkymään!