Iiiihana joulupuuuu

Loppiainen on ollut ja mennyt ja kuusi saanut jo kyytiä, joten nyt on aika julkaista kirjoitus hänen muistolleen. Kissojen mielestä aito kuusi oli aivan iiiiiihana ja ehdottomasti heidän paras joululahjansa. Maistuikin kuulemma hyvältä ja runkoon oli kiva terotella kynsiä.

Kyseinen kuusi ehti elää pitkän aikaa täysin rauhassa, ennen kuin joulunaika koitti. Hieman ennen joulua lähdimme poikaystäväni kanssa metsään. Hänen vanhempiensa omistamaan metsään, emme siis laittomiin kuusivarkaisiin.

Olin varustautunut täysin uskottavalla kuusenmetsästysasulla. Olin myös se, joka käytti moottorisahaa. Näiden väitteiden jälkeen voisin vielä yrittää vaikka väittää, että omistan koko moottorisahan ja moottorisahaus on viikottainen harrastukseni.

Metsuri

Uskottava metsämies

Joulukuusi2

Entä tää… Eiks tää olis aika massiivinen… 

Kuusen kohtaloksi ei kuitenkaan koitunut tämä pinkki metsähirmu, vaan Seija-myrsky (eikös se sen niminen myrsky ollut joka riehui ennen joulua…) Kuusiparka oli jo edesmennyt ennen kuin saavuimme moottorisahan kanssa hänen asuinsijoilleen.

Joulukuusi5

Seuraavanan päivän metsäkävelyllä niin käytiin ihailemassa Joulukuusemme jäänteitä – melko iiiisoksihan tämä se oli elämänsä aikana ehtinyt ja ison kuopan kiskoi maahan kaatuessaan! Onneksi latva sai (lyhyehkön) jatkoelämän sisälemmikkinä :) 

Joulukuusi3

Eddy lukee pakettikortteja – ja toteaa että nämähän on kaikki hänelle!

Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti. Ympärillä lapsukaiset laulelevat sulosti… Onneksi nuo lapsukaiset jätti laulelemisen hieman vähemmälle (Eddyllä on kuuluva ja tosi rasittava ääni), ja sen sijaan keskittyivät leikkimään kuusen alla hippasleikkejä ja muuta piilottelujuttuja. Elwi myös etsi useasti tassujaan kuusenalusliinan alta. 

Joulukuusi4Onneksi Elwi ei purematta niele ihan kaikkia Edin juttuja… Loppujen lopuksi paketit oli kuitenkin yhteisiä toisen E:n kanssa. Avataan sitten kimpassa. 

Mies koristeli kuusen… Joten jätetään kokonaiskuva laittamatta ok? Tiivistelmä: ihana tuoksu, pihkaa jää käsiin jos kuuseen koskee, kyseessä oli latvakuusi joten siinä roikkui käpyjä: kävyt poksahtelivat auki lämpimässä…

Ei ole aitoa kuusta ollut toooosi pitkään aikaan, ja pakko sanoa: kyllä tässä oli ihan eri fiilis!