Õllesummer eli olutkesä

Noniin, raahasin sitten itseni perjantaina festareille ja kivaa oli ;) Toi festarialue oli siistimpi kuin odotin, täynnä kojuja ja kaikkea toimintaa. Ja niiiiiiiiiiin paljon kaikkea hyvännäköistä ruokaa! Juomien hinnat oli oikein sopivat, bisse joka paikassa 2e ja siiderit oli 2-2,50 euroa. Ihmettelen vaan, että vielä puolenyön aikaankin tuolla alueella oli aika paljon pieniä lapsia…

Ihmeellistä oli festreilla toi vessatoiminta… Vessoihin ei tarvinnut odottaa ikuisuutta! Bajamajoja oli tosi paljon, ja ainakin mun käyttämässä oli paperiakin. Olin kyllä ihan varautunu ottamalla omatkin paperit mukaan… :) Koitettiin myös maksullista vessaa, koska sinne ei näyttänyt olevan ollenkaan jonoa. Sisäänpääsymaksu oli 30 senttiä, joten ei mikään hurja :D Suomen EURON vessakäynti on kyllä ihan hyvin hinnoiteltu…

Noi vessat itsessään oli aika jännittäviä, siellä oli siis ehkä viis tuollasta pitkää käytävää jossa oli noita suht askeettisia vessakoppeja, joissa ei muistaakseni mitään huuhtelujärjestelmää ollu ja kärpäset lenteli… Mutta tuoltakin löytyi paperia, mikä oli iloinen yllätys!

Askeettiset, mutta hei, ei ollenkaan jonoa ;) Ovissa ei ollut lukkoja, mutta seinästä löytyi kuitenkin koukku mihin sai ripustaa laukun :D

Taustalla on siis tämä itse Tallinnan Laululava. Virossa on ilmeisesti joka kaupungissa oma laululava, jotka on siis rakennettu laulujuhlia varten. Tallinnassa oli just viime viikonloppuna laulujuhlat, harmillista että olin Helsingissä :I

Tässä mä olen silleen armastusega Koit Toomelle, joka tuli illan pääesiintyjäksi, kun the Cranberries peruutti… Nyyh… Olisin halunnu nähdä Cranberriesit :( Koit Toome on joku paikallinen lipevän näköinen artisti, joka tulee myös esiintymään mun työpaikan suvepäiville… :D

Ihmiset tosin näytti fanittavan sitä… Tässä istutaan siis sen laululavan kuvun alla, joka on aikaisemmassa kuvassa. Porukkaa oli aika paljon kerääntyny katsomaan tätä keikkaa, en sitten tiedä odottiko ne Cranberrisia tietämättömänä peruutuksesta… Kun lähdettiin niin joku suomalainen nainen oli rähisemässä poken kans, ja poke yrittii selittää “Cranberries ei soita”.

Oli muuten ihan sikana suomalaisia tuolla.

Ah ja sitten vielä kävelemään Piritan suunnasta kotiin :D “eihän tästä pitkä matka oo”, niinhän sitä aina muistelee, joten jalat oli aika väsyneet kyllä reissun jälkeen…