Vesitrampoliinihyppimisen Vironmestaruustreenit

Tää oli ehkä hauskinta mitä oon hetkeen tehny: hyppiny veden päällä olevalla trampoliinilla! Silvia jostain keksi tällaisen toiminnan, joten mentiin S:n ja Ollin kanssa pienelle ajelulle Piritaan testaamaan onko se yhtä jännää kuin miltä kuulostaa. Ja se oli!

Jos trampoliinin keskelle hyppäsi, se dippas aika lähelle vettä ja tuon kankaan läpi aina roiskui vettä. Jännitysastetta olis varmasti vähentänyt se, jos mulla olis ollu bikinit päällä, mutta farkkuihin ja toppiin pukeutuneena oli hieman haastetta siinä, että pysyi kuivana ;) (huom. feilasin tässä haasteessani.) Juostiin ympyrää, ja kun tramppa liikkui ja keinui alla veden mukana, oli ihan humalainen olo ja tasapainoa oli välillä vaikea pitää :D


Fiksua on just flunssasta parantuneena kastella itsensä, sit märillä vaatteilla mennä kauppaan jne niin että hiki kuivuu ja tulee kylmä ja tokkurainen olo ja ja ja… Jos olis kylpyamme, niin mä olisin siellä nyt kuumassa vaahtokylvyssä :) Olli kävi vielä uimassakin tuolla joessa, tosin ei muuttunut siniseksi joten ei kai se vesi niin kylmää ollu. Lisäksi toi trampoliinilla hyppiminen on sen verran tehokasta urheilua, että olis itse kukin viilennystä kaivannu :D

 Hintaa tällä huvilla oli 2e/per naama/15 minuuttia, mutta ei meitä puolen tunninkaan jälkeen kukaan tullu häätämään pois.Tuolla paikassa vuokrattiin myös veneitä ja jotain vesipolkupyöriä (ekassa kuvassa taustalla), ne oli 7 euroa tunti – täytyy siis joskus mennä kokeilemaan!

Vesileikit on kivoja!