Myrskyn jälkeen, on … joka paikka sekaisin

Voi vitsit. Kylläpäs hellekauden jälkeen vaihtuikin hurjaksi tuo säätila. Ensimmäinen kunnon ukkosmyrsky kun tuli tän kuun alkupuolella, niin ei kyllä myrskyn jälkeen ollut poutasää vaan joka paikka ihan sekaisin. Ja vielä hieman pidemmälläkin ajanjaksolla tarkasteltuna eteenpäin, niin sanoisin että myrskyn jälkeen on seuraava myrsky ja ukkonen. Mutta ihan kiva ajatus silti siitä poutasäästä, Kari Tapio.

Myrsky1Lyhtykin oli ihan katto sekasin

Tulin töistä tuon ukkosmyrskypäivän jälkeen, ja sähköt oli pois. Suurin huoli oli tottakai, että pakastin sulaa ja kaikki mun säilömiset menee pilalle…… No okei mies piti sitten kutsua kesken työpäivänsä kotiin vaihtamaan sulakkeita ja sain pakastimen takaisin päälle, suuremmaksi ongelmaksi sitten kuitenkin osoittautui ukkosen käräyttämä pellettikone eli lämmitysmasiina. Voi krääh. Yritin viedä pari herneenpalkoa mieltä rauhoittamaan, mutta ei niistä ollut kamalasti apua.

Myrsky3Myös kasvimaalla oli tapahtunut vahinkoa. Sniff. Parhaiten tuottava kesäkurpitsantaimi oli mennyt ihan katkipoikki. Katkon jälkeen se on tehnyt loppuun keskeneräiset kurpitsat, mutta ei ole luonnollisestaan jatkanut tuottamista, koska latvasta ne aina sylkee uutta jälkikasvua.

Myrsky4Onneksi tämän jälkeen jäi silti vielä neljä muuta kesäkurpitsantaimea…

Tuona myrskypäivän aamuna juuri kukkaan puhjennut pioniunikko tiivistää fiiliksen ukkosmyrskyjen suhteen:

Myrsky2

Related Posts
Suolaa, leipää …ja kahvia
Terveisiä hieman masentavasta Tallinnasta... On külm ja sajab vihma. Pidin perjantaina tuparit, joka on paikallisesti soola ja leib pidu, tai soolaleivakas tai soolakas. Rakkaalla lapsella on monta nimeä :) Asiaankuuluvasti sain ...
READ MORE
Hyllypaperit
Muutin vanhahkoon kivitaloon, jossa on sellaisia huonemallisia kaappeja - siis kaappeja, joissa on oikea ovi käännettävällä kahvalla kahva. Varmaan kaikissa tuon tyyppisissä kaapeissa on sama ongelma - sisällä hyllyt on ...
READ MORE
Karvapyllyjen pyykkipäivä
Eilen oli kissojen suihkupäivä. Avain onnistuneeseen kissojen pesemiseen on - tsadaa - suihkukaappi! Sen kun heittää itsensä ja kissat kaapin sisään, ovet kiinni ja suihku auki niin homman saa sujumaan ...
READ MORE
Lumisateet on loppu
Musta tuntuu, että jos vaihtaisin blogin nimeksi vaikkapa rikkaruohonsota, mulla olisi mielessä huomattavasti paljon enemmän soveltuvaa sisältöä. Mutta tämä blogihan on mun harrastus, mun oma lelu jolla saan tehdä mitä ...
READ MORE
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Eka tuntuu ettei niitä tuu ollenkaa vaikka kuinka odottelee ja sitten onkin että joo tuleehan niitä. Ja sittenhän niitä tulee ihan silleen runsaanlaisesti. Jääkaapin viileäosastolta löytyy pientä savottaa täksi päiväksi Kesäkurpitsojen ...
READ MORE
Taas on se aika vuodesta…
Taas on se aika vuodesta, kun on luvassa... Matonpesua. Värväsin mukaan myös kyläilemässä olevan kummipoikani, joka osoittautui nuoresta iästä huolimatta ihan kelpo apuriksi. Varsinkin mattomankeli oli jännä juttu, siinä tuli ohessa kuivailtua myös ...
READ MORE
Maailma näyttää niin erilaiselta puhtaiden ikkunalasien läpi. Kyllä äideistä on hyötyä, varsinkin tuollaisista duracell-pupu -malleista! Ps. Oon 27v enkä oo ikinä vielä pessyt ikkunoita. Mut täytyy jättää tulevaisuuteenkin vielä jotain opeteltavaa.
READ MORE
Päivän ilmanen vinkki kaikille blondeille ja miksei myös vähän tyhmemmille bruneteillekin: jos pesee lakanoiden mukana 5 rullaa vessapaperia ja niiden pakkausmuovit, saattaa pesukone mennä ihan v--un tukkoon! Ei oikeastaan muuta lisättävää, ...
READ MORE
Opiskelu Tallinnassa
Ehkäpä mun olis aika tehdä pieni päivitys Tallinnasta opiskelusta, koska se on edelleen aihe, jonka kautta suurin osa löytää mun blogiin. Vanhoista teksteistä löytyy ihan yleistä maassa asumisesta normi arkikokemusten ...
READ MORE
Röörit tukossa
Toi otsikko vois tosi osuvasti viitata syksyyn ja siihen, että jokatoinen on flunssassa ja naaman jokainen putki ihan tukossa... Mutta ei.Tää viittaa siihen, että noin viikko sitten huomasin, että suihkussa ...
READ MORE
Suolaa, leipää …ja kahvia
Hyllypaperit
Karvapyllyjen pyykkipäivä
Lumisateet on loppu
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Taas on se aika vuodesta…
Kirkastuminen
Kodinhengetär
Opiskelu Tallinnassa
Röörit tukossa