Herkkui hyvässä possessa

En ole tänään ollut töissä, vaan viettänyt ahkeraa opiskelupäivää kotona… Kävinpä hakemassa äsken kaupasta vähän herkkuja, tai myönnettäköön nyt ihan suoraan, että aika paljonkin. Karkkia, suklaata, sipsejä ja dippiä… Mitäs sitten, perjanti on vaan kerran viikossa. Ja tänään tulee Posse, viime viikolla oli ainakin hauska jakso. Melkein yhtä paljon kuin itse ohjelma, huvittaa mua Nelonen Media: Iltasanomissahan hehkutetaan päivittäin Vain Elämää -ohjelman kaikista menneistä ja tulevista käänteistä ja viime jakson ja tulevan jakson ja Elastisen ilmeet ja ja ja … Mutta. Eipä etukäteen sanallakaan mainittu uudesta hassunhauskan Possen alkamisesta.

Ekan jakson jälkeen uusi sarja muistettiin mainita; “Posse oli varsinainen floppi, päivän sääkin keräsi enemmän katsojia”. Haha! Ja kuuntelen yleensä Radio Suomipopin aamua, sielläkään ei hehkutettu tuota ajankohtaista asiaa, että Posse alkaa (Vain Elämää sielläkin muistetaan mainostaa vähintään joka päivä). Suomipoppihan kuuluu siis samaan konserniin kuin Iltasanomat ja Nelonen. Nooh, mutta se on bisnestä tottakai. Tuntuu vain, että nykyään monet ihmiset perustaa kaiken faktansa maailmanmenosta Iltasanomia lukemalla, eikä kyseenalaista asioita sen suuremmin. Eikä tämä nyt tarkoittanut, että Possesta puhumattajättäminen olisi sen suurempi propaganda, mutta herätti vain huomioni kyseisen median puolueellisuudesta. Opetus: muistakaa mediakriittisyys. Opetus2: muistakaa ostaa herkkuja, on perjantai.