Syksyn värit

Huomasinpa huomaamattani pukeutuneeni niin syksyisiin väreihin, että voisin melko helposti piiloutua maahan pudonneiden lehtien sekaan. Syksynvärit1Syksyiseen värikokonaisuuteen kuuluu vielä viininpunaiset, paksut sukkahousut (kenkinä tummanharmaat nilkkapituiset kumpparit). Sattui olemaan kamera kassissa, piti oikein kaivella esille ja ottaa yksi selfie tähän väliin. Kassi on uusi, sellainen vahinkohankinta joka tarttui mukaan kissanruokaostoksilla…

Syksynvärit2 Marja-aroniapensas, jonka marjat oli tarkoitus poimia ja mehustaa. Vau mikä syysasu kasvilla; punaiset lehdet ja tummansiniset marjat on melko voimakas yhdistelmä.

Syksynvärit3 Pihlajanmarjat, ketun mukaan melko happamia.

Nämä kaverit jos jotkut tietää jotain syksyn väreistä:

Syksynvärit4Mua ei kyllä niin vaan hämätä, tänään löysin jo ihan kohtuullisen saaliin suppilovahveroita. Lisää lähden etsimään kunhan saan tämänpäiväisen erän kuivattua.

Syksynvärit5

Edelliseen postaukseeni haluaisin lisätä: eilinen Posse-jakso ei ollut kovin vakuuttava, Aku urheiluliikkeessä oli ainoa hauska juttu.

Johtuukohan se tuosta eilisestä herkuttelusta, että tänään on kippee olo? Puhti ihan kokonaan pois, täytyy toivoa että yksi sohvalepopäivä riittäis.