Verkkoponcho

Mä luulen, että nyt alkaa olla jo aika mun hieman esitellä syksyn neulomisia. Jos joku haluaa tehdä samanlaisia perässä, tästä verkkoponchosta on helppo alottaa. Tää on ihan toooooosi helppo pontso. Tosi juttu.

Ohjeen olen ottanut ihan suoraan röyhkeästi Novitan sivuilta. Sieltä löytyy myös hyvät ohjeet, joten kerron tässä vaan perusohjeet: ensin neulotaan 15 cm kaulus pyöröpuikoilla, jonka jälkeen virkataan verkkoa. Sitten leikataan langanpätkiä ja tehdään hapsut helmaan. Valmis!  Verkon virkkaamiseen tarvii vain ketjusilmukoita ja pylvään (mikä onkaan), oon oikeesti aika huono virkkaamaan enkä tajua niitä lyhennyksiä mitä ohjeissa käytetään (kkjjjsjss tuplatriplapylväs ja sitte se yhdistetää johoki ja muutaman kkjss:n jälkeen sitten vielä ps. Niinku what?)

Tein samanlaisen ponchon viimejouluna siskolle joululahjaksi, mutta hänelle tein hieman ohuemmasta langasta. Tää mun poncho on melko paksusta langasta, joten lopputulos on suht verkkomainen. Ainakin tää on lämmin :)) Se on myös asia mistä tykkään ponchoista: ne on tosi lämpimiä, mutta siellä ei hikoile kuitenkaan, koska tuuletus on myös kunnossa :D

Kerronpa vielä tähän väliin, mikä on ärsyttävää. Se, kun kamerasta loppuu akku kun päätät ottaa jotain tyylikkäitä poseerauskuvia. Laturi paikassa X, muuttujaa X ei tunneta. Onneksi on varakamera, muutaman vuoden vanha Canon josta on kylläkin näyttö rikki, mutta kyllähän se kuvia ottaa. Akku loppuu saman tien, laturi paikassa Y. Myöskään muuttujaa Y ei tunneta. Onneksi on aina kamerakännykkä, jolla saa nii kamerakännykkämäisiä kuvia. Mutta kelpaa tähän hätään, siihen asti kunnes saan ratkottua noi funktiot…

Muistutus tällaisen ponchon olemassaolosta löytyy myös arkistosta: Verkkoponcho