Uusi vuosi ja uudet lumet

Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, vaikka ei varsinaisesti tarvetta olisi ollutkaan  – kuitenkin ne sulaa pois kun tulee seuraavat plussa-asteet ja toisaalta pihalla pääsee möngertämään vaikka hieman lunta olisikin satanut. Tien auraus on kuitenkin onneksi hoidossa.

Talviulkoilu2Kotikatu

Jos haluat rauhallisuutta ja harmoniaa elämääsi, suosittelen muuttamaan maalle… Pieni ulkoilu seesteisessä ulkoilmassa täällä hiljaisuuden keskellä antaa mukavasti puhtia elämään :)

Talviulkoilu1Melkoinen ralli käynyt pihalla

Meijän kissathan on ainoastaan sisäkissoina edelleen, silti näyttää pihalla riittävän populaatiota. Ainoastaan nää vasemman reunan isot juoksujäljet on vieraana käyneen koiran, muut kirmailut on tuntemattomien vierailijoiden.

Talviulkoilu3Suositusten mukaisesti syksyllä heti kasvukauden jälkeen poistin kaikki kuolleet rehunjäänteet kasvimaalta, käänsin maan jne…

Kasvimaan muodotkin edelleen helposti havaittavissa.. .:) Onkohan puput etsineet porkkanoita, siellä ne on lumipeiton alla maahan jäätyneenä. Joulukuussa kun kaivelin, niin oranssejakin olivat.

Talviulkoilu4Myös maalla on tärkeää muistaa ennen kaikkea tyylikkyys pukeutumisessa (tässäpä muuten käytässä aikaisemmassa postauksessa työn alla olleet villikset!)

Talviulkoilu5Loppiaisen vuoksi myös joulun tonttupuvusta on luovuttava. Eddyä ei paljon pakkasenpuremat silti pelota, onhan sisäilma ja lampaantalja keksitty. Kunhan huoneen lämpötila on sopiva ja kaukosäädin tassun ulottuvilla, on Harmaa Paholainen ihan tyytyväinen.

Talviulkoilu6Varpaanvälien putsausta ei sovi unohtaa.

Kissat sisällä – hiiret ulkona. Ainakin vielä on toiminut tuo ajatus. Täytyy vaan toivoa, että kisut ei kovin paljoa säikähdä jos joku hiirulainen eksyy sisälle pakkasta pakoon.