KESÄ TULEEE!!1

Voi jumpe, pian on taas kesä!

Viime vuonna mä viimeistään hurahdin ihan täysin viljetytouhuihin, kun oli vihdoinkin tilaa, aurinkoa ja lomaa. Jeee. Odotan ensi kesää vielä innokkaammin, koska silloin mulla on mahdollisuus tehdä esikasvatushommat paljon paremmin. Viime vuonna muutettiin tänne vasta kesäkuun alussa, siitä sitten meni vielä vissiin viikko ennen kuin traktori pyörähti tuolla pellolla, sitten vielä lapioin penkit kasaan jne eli summa summarum: tosi myöhään ne siemenet oli siellä maassa. Tänä vuonnapa asia on toisin; ne, jotka soveltuu kylvettäväksi jo toukokuussa, pääsee maahan toukokuussa. Tomaatin ja muiden taimien esikasvatus on helpompaa, kun on enemmän ikkunatilaa ja enemmän tilaa kodissa noin yleensäkin. Meillä on talon koko yläkerta lähestulkoon käyttämätöntä tilaa, voipi siis olla, että lähiaikoina sinne ikkunoille päätyy jo mahdollisesti muutamat tomaatintaimet kesää odottamaan…

Teinpä tilauksen kans virolaiselle sivustolle seemnemaailm.ee. Saa nähdä, tuleeko tilaus perille :)) Oli tosi laaja valikoima ja paljon edullisemmin kuin suomalaisilla sivustoserkuilla.

Mutta eikö kutominen ja hyötykasvien viljely ole kuitenkin ihan hyviä pakkomielteitä..?