Sävy sävyyn

Tahvo kävi hieman poimimassa sieniä ja esitteli ylpeänä keittiön pöydän äärellä saalistaan.

SieniTahvoOnko muut huomanneet, että kissat taitaa tykätä itsensä värisistä asioista? Tahvo nukkuu mielellään beigen torkkupeiton päällä tai beigensävyisillä tuoleilla, Eddy harmaalla sohvalla tai harmaiden vaatteiden päällä, siis jos jotain vaatteita ihan hypoteettisesti olis joskus tippunut lattialle ja unohtunut siihen paikkaan.

Related Posts
Syys Turuus
Ai vitsit, ihana syksy! Antakoon kuvien puhua puolestaan. Kukkuu! Näin ensimmäistä kertaa livenä nämä paljon puhutut taideteokset; työhön kuuluu neljä osaa ja neljä ikäkautta. Tässä lapsuus... Tämä on sitten ilmeisesti nuoruus? Keski-ikä ja ...
READ MORE
Nyt on kesä. 1. Auringossa istuminen aiheuttaa poskien punotusta. Auringossa voi istua myös t-paita päällä. Auringon valosta tarttuu VÄRIÄ ihoon! 2. Auringossa istuessa käy moikkaamassa pari ötökkää. Ötököitä! Yäk, taitaa olla jo ...
READ MORE
Päivän peukku
Päivän peukku menee tänään... Kesän ensimmäisille retiiseille! (Piti peukuttaa hieman kauempana, ettei päätähdet näytä mun peukalon vieressä kamalan pieniltä) Maistuivat ihan retiiseiltä. Jee! Tänään oli pitkä päivä töissä ja huomenna on toinen ...
READ MORE
Kotipuutarhan pystytys
Viime vuonna, syötyäni elokuun loppupuolella ensimmäisen ja viimeisen sinä kesänä kasvattamani kypsän tomaatin, päätin että tämä sisäpuutarhakasvatuspelleily saa loppua. Mutta eipä mitään! Päätöksethän on tehty kierrettäviksi. Tänään niin kauniin keväisen päivän ...
READ MORE
Maailmaa kiertämässä
Mun piti kirjoitella tänne heti mun Tallinnan-reissun jälkeen - ja tajusin, että siitä on jo kaks viikkoa! Mihin ihmeeseen nää päivät ja viikot ja kuukaudet häviää...? Tosi outoa ajatella, että ...
READ MORE
Hetken hiljaisuus
Juuri kun olin raivaamassa kahden viikon tiskivuortani, samalla sinkoilin koneelle juttelemaan kavereiden kanssa ja pohdiskelin, mitä kaikkia sähköposteja on tarpeen muistaa lähettää, mitkä asiat netistä tarkistaa, että kunpa muistaisin edes ...
READ MORE
Kesäkesäkesäjeejee
Ai vitsit, mullon loma jee. Omia kuulumisia mulla ei oikeastaan ole, että lähinnä mun jutut on sitä että miten mun tomaatit voi ja kuinka herneet kukkii ja NIIN, kesäkurpitsoista on ...
READ MORE
Se o syssy ny
Ajattelin vaan täällä blogin puolellakin kertoa, että kesä on ny sitte ohi. Ulkona sataa vettä jollei joku oo vielä havainnu, ja tän vuoksi on hyvä kantaa sateenvarjoa mukana. Itse päädyin, ...
READ MORE
Perjantaireivit
Käytiin Metsämäen perjantairaveissa. Oli jännää. Alla hieman tunnelmia. Ja sitten jos pohdit, että niin ja halvempaa aktiviteettia perjantai-iltaan kuin vaikkapa baari-ilta: ei se kyllä oikeastaan ole. Lähtölistojen tutkimista...  Buffettiruokaa... Hipi hipi nyt heppa, ...
READ MORE
Klockan sex hos Eeva
Eilen starttas meijän neljän tähden illalliset, debyyttinä oli Klockan sex hos Eeva (tiedättehän, ruotsalainen versio tuosta illallisohjelmasta on Halv åtta hos mig... ja meidän illalliset on kello kuudelta alkavia) Kaikki varmaan ...
READ MORE
Syys Turuus
Perustelut:
Päivän peukku
Kotipuutarhan pystytys
Maailmaa kiertämässä
Hetken hiljaisuus
Kesäkesäkesäjeejee
Se o syssy ny
Perjantaireivit
Klockan sex hos Eeva