Sävy sävyyn

Tahvo kävi hieman poimimassa sieniä ja esitteli ylpeänä keittiön pöydän äärellä saalistaan.

SieniTahvoOnko muut huomanneet, että kissat taitaa tykätä itsensä värisistä asioista? Tahvo nukkuu mielellään beigen torkkupeiton päällä tai beigensävyisillä tuoleilla, Eddy harmaalla sohvalla tai harmaiden vaatteiden päällä, siis jos jotain vaatteita ihan hypoteettisesti olis joskus tippunut lattialle ja unohtunut siihen paikkaan.

Related Posts
Pikamökkeilyä
On oikein kätevää, että meillä [eli mun puoliskon vanhemmilla] on vartin ajomatkan päässä mökki; ei tarvitse olla viikonloppu tai pidempi vapaa, että pääsee nauttimaan mökkitunnelmasta. Tänäänkin puoliskon työpäivän jälkeen pakattiin ...
READ MORE
Korkeakulttuuria. Olin katsomassa Eestin Rahvausooperassa Ballettiõhtua (eli Kansallisoopperassa baletti-iltaa). 3 tuntia mieltä sivistävää kulttuuria. Oli se oikeastikin hieno näytös. Juomakulttuuria. Olis pitäny uskoa joskus äitin neuvoa kun se sano että ginistä ...
READ MORE
Iiiihana joulupuuuu
Loppiainen on ollut ja mennyt ja kuusi saanut jo kyytiä, joten nyt on aika julkaista kirjoitus hänen muistolleen. Kissojen mielestä aito kuusi oli aivan iiiiiihana ja ehdottomasti heidän paras joululahjansa. Maistuikin ...
READ MORE
Kuinka vaikea voi olla päättää yhdet kevään kurssit? Näköjään hyvin vaikeaa! Suunnitelma tuntuu vaihtuvan ihan joka päivä! Meillä tarvitsee siis 15. päivään mennessä valita ne kurssit mille aikoo osallistua kevään ...
READ MORE
Syysomenoita
Ei eilen vihdoin piiiiiitkästä aikaa saatiin tyttökavereiden kans treffattua porukalla, oli niin mukava taas nähdä ja viettää iltaa. Mukavaa on myös mennä vierailulle, kun talon emäntä on kokkaillut kaikenlaista ihanaa ...
READ MORE
Sieniä vapaa-ajalla
Aika kuluu niin hurjan nopeasti. Siinä on mun tän hetkisen elämän pääajatus. Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa - ja sit lisäksi vielä se, että työpäivän jälkeen niin vähän energiaa. Nyt ...
READ MORE
Kierrätystä ja vieraita
Täällähän kierrätys toimii lähinnä niin, että kodittomat tonkii jätteet ja katselee onko siellä jotain käyttäkelpoista. Meijän piharoskikset on erillisessä rakennuksessa, sellainen 15 neliön pikku mökki, mutta ovessa ei ole (enää ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Lumisateet on loppu
Musta tuntuu, että jos vaihtaisin blogin nimeksi vaikkapa rikkaruohonsota, mulla olisi mielessä huomattavasti paljon enemmän soveltuvaa sisältöä. Mutta tämä blogihan on mun harrastus, mun oma lelu jolla saan tehdä mitä ...
READ MORE
Korva-Elwi
Mun äitini kävi kylässä. Pahaa-aavistamaton lapseni luotti mummi-ihmisen hyvyyteen; seurauksena oli, että Elwi sai uuden korvamuodin. Ilme nyt kertoo melko tyhjentävästi asiakkaan mielipiteen stailauksen lopputuloksesta.
READ MORE
Pikamökkeilyä
Kulttuuria
Iiiihana joulupuuuu
Elämän suuria vaikeuksia
Syysomenoita
Sieniä vapaa-ajalla
Kierrätystä ja vieraita
Uusi vuosi ja uudet lumet
Lumisateet on loppu
Korva-Elwi