Sävy sävyyn

Tahvo kävi hieman poimimassa sieniä ja esitteli ylpeänä keittiön pöydän äärellä saalistaan.

SieniTahvoOnko muut huomanneet, että kissat taitaa tykätä itsensä värisistä asioista? Tahvo nukkuu mielellään beigen torkkupeiton päällä tai beigensävyisillä tuoleilla, Eddy harmaalla sohvalla tai harmaiden vaatteiden päällä, siis jos jotain vaatteita ihan hypoteettisesti olis joskus tippunut lattialle ja unohtunut siihen paikkaan.

Related Posts
Simon's cat on ihan loistava animaatio. Varmaan just sen takia kun jokainen kissanomistaja voi niin hyvin tunnistaa niistä kanssakäymistään lemmikkinsä kanssa. Tää on ainakin ihan perussettiä kun yritän naputtaa koneella: .. ja ...
READ MORE
Sunnuntaibrunssi
Aamu(pala)hehkuttaja täällä taas. Voi että olin eilen iloinen, kun huomasin, että olin tilannut Turun Sanomat... Niin, lahjakkaasti unohdin koko homman tietysti heti kun viikko sitten tilasin kyseisen lehden :) Otin ...
READ MORE
Sehän on fakta, että kämppä on aina puoleksi täynnä ihan turhaa roinaa. Yleensä sen kaiken saa jotenkin näppärästi piilotettua survomalla laatikoihin, varastoon, sängyn alle, pöydän päälle... Ja sitten täytyy ihmetellä, ...
READ MORE
Se o syssy ny
Ajattelin vaan täällä blogin puolellakin kertoa, että kesä on ny sitte ohi. Ulkona sataa vettä jollei joku oo vielä havainnu, ja tän vuoksi on hyvä kantaa sateenvarjoa mukana. Itse päädyin, ...
READ MORE
Minä, muotibloggaaja
Olin eilen lenkillä. Vastaani käveli eräs ystäväni. Hän kutsui minut teelle. Menin teelle. Hänellä oli kasa vaatteita, joita oli viemässä kirppikselle. Minä aloin sovittelemaan. Hei täällä on vielä yhdet korkkarit, ...
READ MORE
>Ruualta menee 7 sekuntia kulkea mahalaukkuun. Ihmisen hius voi kannatella 3 kilon painoa. Peniksen pituus on 3 kertaa peukalon pituus. Reisiluu on kova kuin betoni. Naisen sydän ...
READ MORE
Joulu ohi, enää ei tarvitse olla kiltti (eikä syödä koko aikaa!)
Olikin aikas mukava joulu :) Onneksi se on nyt ohi, ei tarvitse enää syödä niin paljoa! Koko joulun suunnittelin, että vois tammikuussa pitää pienen paaston :D Meillä oli aattona varsin erikoinen ...
READ MORE
Ah talven ihmemaa
En nyt julkaise kaunista kuvaa lumisesta Suomesta. Lähinnä sen vuoksi, että äsken ulkona liikkuessani mun sormet ilmoittivat, että jätetään se kamera vaan sinne kassiin ja keskitytään ripeästi määränpäähän pääsemiseen. Ihana ...
READ MORE
Oon vähän unohtanu kirjotella tänne lähiaikoina, yritän korjata asiaa :) Ärsyttävää kun ei ole omaa nettiä ja naapurihotellin netti toimii vaan tässä epämukavalla paikalla ikkunalaudalla. Juuri loppunut viikonloppu uhkasi olla melko ...
READ MORE
>Uudet kengät!
>Tärkeää asiaa kaikille lukijoilleni: ostin uudet kengät!Ne on mun mielestä toooosi söpöt ja kivat ja oli vielä edullisetkin! Aluperäinen hinta oli 500 kruunua, nyt sain ne 199EEK mikä tekee siis ...
READ MORE
Simon’s cat
Sunnuntaibrunssi
Immaterialisoituminen
Se o syssy ny
Minä, muotibloggaaja
Joulu ohi, enää ei tarvitse olla kiltti (eikä
Ah talven ihmemaa
Monday
>Uudet kengät!