Hyvää joulukuuta!

Tää on vaan niin käsittämätöntä, että kuinka nopeasti aika kuluu. Joskus kuulee väittämiä että lapsena aika kului silleen huomaamatta, mutta kyllä mä voisin väittää että koko ikä 20+ jälkeen on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Varmaan sen tajuaa siinä kohtaa, kun mittariin tulee 30 täyteen. Vielä on onneksi hetki aikaa tuohon ikäkriisiin.

Joulukuu2Ulkona on onneksi mitä kaunein talvimaisena alkaneen joulukuun kunniaksi! Vettä ei sentään sada samalla intensiteetillä kuin eilen. Vaikka eipä sillä niin väliä, mun on pitänyt melko tiiviisti pysyä neljän seinän sisällä ja viimeisellä syksyn kouluhommia. Siis nimenomaan viimeistellä, ei suinkaan räpiköidä koko kirjoitelmaa kasaan juuri ennen deadlinea… Oon joskus kuullut myös, että kaikki hommat vois aloittaa ajoissa eikä jättää viimetippaan. En oo kuitenkaan kokeillut tuon teorian toteuttamista.

Joulukuu3Oikeasti mää oon aloittanut aika tunnollisesti nää mun maisteriopinnot ja ollut hyvä oppilas, lukenut etukäteen artikkelit luentoja varten jne. Toi kuulosti mun suusta sanottuna lähinnä sarkasmilta. Mutta se on totta. Ehkä tälleen “vanhemmalla iällä” ottaa opiskelun enemmän tosissaan ja haluaa saada kursseista irti muutakin, kuin läpipääsymerkinnän. Ja olen kyllä saanutkin tosi paljon irti ja oppinut valtavasti uusia asioita ja näkökulmia, mutta on se vaivannäköäkin vaatinut. Toisaalta, opinnot on tietyllä tavalla olleet helpommat kuin etukäteen ajattelin. Voi tietty olla jotain tekemistä senkin faktan kanssa, että olen tosiaan ollut ihan reipas koululainen. En sitten tiedä. Voi toki olla niinkin, että musta on yhtäkkiä tullut vaan ihan sairaan fiksu ja kaikin puolin mahtava. Todennäköisempää taitaa kuitenkin olla, että asialla on tekemistä tuon opiskeluaktiivisuuden kanssa.

Joulukuu1Eddykin otti osaa mun kiireisiin, venytteli raukeana lampaantaljan päällä ja käänsi kylkeä. Näköjään myös näytti vähän kieltä. Kiitti kaveri…

Related Posts
Kissanpäivät
Kissanpäivät on nyt ohi, sekä mulla että Edwardilla. Pikkukissa ei saa riehua ja mamin täytyy mennä töihin että saadaan leikattua jalkaa vähän lisää vielä. Tästä lähtien musta tulee hysteerinen mami ...
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Reissasin eilen Tallinnasta Turkuun, tuliaisina sata kiloa univelkaa (ja muutama viinipullo...), kotona odotti Kelalta haistavittu-kirje (en silti korkannut tuliaisviinejä) ja olin kyllä ihan puhki poikki väsynyt henkisesti ja fyysisesti. Matkustaminen ...
READ MORE
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Blogiin on aika turha odottaa muutamaan viikkoon mitään muuta settiä ku et JEE MUN KÄMPPÄ ON KIVA. Tänää harjottelin peiliposeerauksia suuren vessan peilini edessä. Oikeasti yritin tallentaa kivaa makkariani, joka ...
READ MORE
Syysomenoita
Ei eilen vihdoin piiiiiitkästä aikaa saatiin tyttökavereiden kans treffattua porukalla, oli niin mukava taas nähdä ja viettää iltaa. Mukavaa on myös mennä vierailulle, kun talon emäntä on kokkaillut kaikenlaista ihanaa ...
READ MORE
Kissavauvvoi
Meijän kämppä on aikamoinen eläintarha :) Ensin tuli puolivuotias musta kissa hoitoon, se on ihan hirvittävän arka. Muutaman kerran oon saanu silitettyä, mutta muuten se on koko ajan saunassa piilossa. ...
READ MORE
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Eka tuntuu ettei niitä tuu ollenkaa vaikka kuinka odottelee ja sitten onkin että joo tuleehan niitä. Ja sittenhän niitä tulee ihan silleen runsaanlaisesti. Jääkaapin viileäosastolta löytyy pientä savottaa täksi päiväksi Kesäkurpitsojen ...
READ MORE
Pics
Pari kuvaa vielä tältä päivältä ^^ Nää kaverit on tullu kaukaa, ihastuin niihin kaupassa kun ne oli niin söpöjä pikku lehtineen ^^ Turha yrittää meijän alaovesta sisään ilman valppaan vahtikissan lupaa Tältä karvakasalta ...
READ MORE
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?
Mikä ärsyttää? Lunttaaminen. Tää ei ole edes eka kerta kun avaudun aiheesta blogissani, mutta Virossa toi kokeessa lunttaaminen on ihan eri asteella kuin Suomessa. Tai noh, varmasti Suomessakin lunttausta tapahtuu, ...
READ MORE
Uudet harrastukseni
Alussa mulla oli hieman ongelmana se, etten ollu varma mitä Turussa vois tehdä. Nyt oon vihdoin keksiny sen. Turussa voi syödä. Eilen kävin Tintåssa, joka sijaitsee jokirannassa. Vähän fiinimpi paikka, ja ...
READ MORE
Kissanpäivät
Lauantain lehti
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Syysomenoita
Kissavauvvoi
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Pics
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?
Uudet harrastukseni