Hyvää joulukuuta!

Tää on vaan niin käsittämätöntä, että kuinka nopeasti aika kuluu. Joskus kuulee väittämiä että lapsena aika kului silleen huomaamatta, mutta kyllä mä voisin väittää että koko ikä 20+ jälkeen on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Varmaan sen tajuaa siinä kohtaa, kun mittariin tulee 30 täyteen. Vielä on onneksi hetki aikaa tuohon ikäkriisiin.

Joulukuu2Ulkona on onneksi mitä kaunein talvimaisena alkaneen joulukuun kunniaksi! Vettä ei sentään sada samalla intensiteetillä kuin eilen. Vaikka eipä sillä niin väliä, mun on pitänyt melko tiiviisti pysyä neljän seinän sisällä ja viimeisellä syksyn kouluhommia. Siis nimenomaan viimeistellä, ei suinkaan räpiköidä koko kirjoitelmaa kasaan juuri ennen deadlinea… Oon joskus kuullut myös, että kaikki hommat vois aloittaa ajoissa eikä jättää viimetippaan. En oo kuitenkaan kokeillut tuon teorian toteuttamista.

Joulukuu3Oikeasti mää oon aloittanut aika tunnollisesti nää mun maisteriopinnot ja ollut hyvä oppilas, lukenut etukäteen artikkelit luentoja varten jne. Toi kuulosti mun suusta sanottuna lähinnä sarkasmilta. Mutta se on totta. Ehkä tälleen “vanhemmalla iällä” ottaa opiskelun enemmän tosissaan ja haluaa saada kursseista irti muutakin, kuin läpipääsymerkinnän. Ja olen kyllä saanutkin tosi paljon irti ja oppinut valtavasti uusia asioita ja näkökulmia, mutta on se vaivannäköäkin vaatinut. Toisaalta, opinnot on tietyllä tavalla olleet helpommat kuin etukäteen ajattelin. Voi tietty olla jotain tekemistä senkin faktan kanssa, että olen tosiaan ollut ihan reipas koululainen. En sitten tiedä. Voi toki olla niinkin, että musta on yhtäkkiä tullut vaan ihan sairaan fiksu ja kaikin puolin mahtava. Todennäköisempää taitaa kuitenkin olla, että asialla on tekemistä tuon opiskeluaktiivisuuden kanssa.

Joulukuu1Eddykin otti osaa mun kiireisiin, venytteli raukeana lampaantaljan päällä ja käänsi kylkeä. Näköjään myös näytti vähän kieltä. Kiitti kaveri…

Related Posts
Opiskelu Tallinnassa
Ehkäpä mun olis aika tehdä pieni päivitys Tallinnasta opiskelusta, koska se on edelleen aihe, jonka kautta suurin osa löytää mun blogiin. Vanhoista teksteistä löytyy ihan yleistä maassa asumisesta normi arkikokemusten ...
READ MORE
Nyt on kouluhommat ja kevään stressit ohi, yritän taas ottaa kiinni tänne kirjoittelusta. Vuoden verran olen nyt jo suunnitellut kertovani opiskelusta täällä, joten nyt tulee! Eli lähdin Viroon oikeastaan siitä yksinkertaisesta ...
READ MORE
Ulkomailla
Lähdin sitten tänne kaukaiselle ulkomaanmatkalleni. Kun junan lähtöaika Turun asemalla koitti, kuului kaiuttimista viesti "lähtömme viivästyy, pahoittelemme". Vrrrr...... Nooh, mutta onneks ei viivästynyt paljoa, ja pienellä kiihdyttelyllä päästiin Helsinkiin ihan ...
READ MORE
Mom, I don’t want to go to school.
Mä oon niin kyllästyny opiskeluun ja koulunkäytiin. En sillä tavalla kyllästyny että "voi ei, kun en nyt jaksa lukea niin saan vaan kakkosen", vaan sillä tavalla kyllästynyt että "voi hitto ...
READ MORE
Tahwo tuli taloon
Perheeseemme muutti kesällä uusi jäsen. Uusi oranssi asukkaamme on nimeltään Tahvo. Nimeä oli tarpeen hieman yhtenäistä Edwardin ja Elwiran kanssa, joten viralliseksi kirjoitusasuksi muodostui Tahwo. Eddy oli riemuissaan uudesta karvaeliöstä; se ...
READ MORE
Se o syssy ny
Ajattelin vaan täällä blogin puolellakin kertoa, että kesä on ny sitte ohi. Ulkona sataa vettä jollei joku oo vielä havainnu, ja tän vuoksi on hyvä kantaa sateenvarjoa mukana. Itse päädyin, ...
READ MORE
Räpsyttimiä ja koulunkäyntiä
Viime syksynä innostuin rakennekynsistä, ja tämän syksyn luksustuotteeni on ripsien pidennys. Kevättä kohdenhan tällaiset turhuudet aina tulee karsittua kun rahat alkaa loppumaan... :) Otin ekan kerran ripsihärpäkkeet muutama viikko sitten Revali ...
READ MORE
Pikatalvi
Loppuu tää vikinä vähäksi aikaa, eilisten lumenpuutevalitteluiden jälkeen oli yön aikana ulkomaisema hieman muuttunut: Suunta parempaan päin, vaikkei tää nyt vielä oo ihan sitä, mitä oli tilauksessa! Tänää löysin hiljaisen opiskelupaikan vintiltä, ...
READ MORE
Kissanpäivät
Kissanpäivät on nyt ohi, sekä mulla että Edwardilla. Pikkukissa ei saa riehua ja mamin täytyy mennä töihin että saadaan leikattua jalkaa vähän lisää vielä. Tästä lähtien musta tulee hysteerinen mami ...
READ MORE
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?
Mikä ärsyttää? Lunttaaminen. Tää ei ole edes eka kerta kun avaudun aiheesta blogissani, mutta Virossa toi kokeessa lunttaaminen on ihan eri asteella kuin Suomessa. Tai noh, varmasti Suomessakin lunttausta tapahtuu, ...
READ MORE
Opiskelu Tallinnassa
Elu Tallinnas
Ulkomailla
Mom, I don’t want to go to school.
Tahwo tuli taloon
Se o syssy ny
Räpsyttimiä ja koulunkäyntiä
Pikatalvi
Kissanpäivät
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?