Hyvää joulukuuta!

Tää on vaan niin käsittämätöntä, että kuinka nopeasti aika kuluu. Joskus kuulee väittämiä että lapsena aika kului silleen huomaamatta, mutta kyllä mä voisin väittää että koko ikä 20+ jälkeen on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Varmaan sen tajuaa siinä kohtaa, kun mittariin tulee 30 täyteen. Vielä on onneksi hetki aikaa tuohon ikäkriisiin.

Joulukuu2Ulkona on onneksi mitä kaunein talvimaisena alkaneen joulukuun kunniaksi! Vettä ei sentään sada samalla intensiteetillä kuin eilen. Vaikka eipä sillä niin väliä, mun on pitänyt melko tiiviisti pysyä neljän seinän sisällä ja viimeisellä syksyn kouluhommia. Siis nimenomaan viimeistellä, ei suinkaan räpiköidä koko kirjoitelmaa kasaan juuri ennen deadlinea… Oon joskus kuullut myös, että kaikki hommat vois aloittaa ajoissa eikä jättää viimetippaan. En oo kuitenkaan kokeillut tuon teorian toteuttamista.

Joulukuu3Oikeasti mää oon aloittanut aika tunnollisesti nää mun maisteriopinnot ja ollut hyvä oppilas, lukenut etukäteen artikkelit luentoja varten jne. Toi kuulosti mun suusta sanottuna lähinnä sarkasmilta. Mutta se on totta. Ehkä tälleen “vanhemmalla iällä” ottaa opiskelun enemmän tosissaan ja haluaa saada kursseista irti muutakin, kuin läpipääsymerkinnän. Ja olen kyllä saanutkin tosi paljon irti ja oppinut valtavasti uusia asioita ja näkökulmia, mutta on se vaivannäköäkin vaatinut. Toisaalta, opinnot on tietyllä tavalla olleet helpommat kuin etukäteen ajattelin. Voi tietty olla jotain tekemistä senkin faktan kanssa, että olen tosiaan ollut ihan reipas koululainen. En sitten tiedä. Voi toki olla niinkin, että musta on yhtäkkiä tullut vaan ihan sairaan fiksu ja kaikin puolin mahtava. Todennäköisempää taitaa kuitenkin olla, että asialla on tekemistä tuon opiskeluaktiivisuuden kanssa.

Joulukuu1Eddykin otti osaa mun kiireisiin, venytteli raukeana lampaantaljan päällä ja käänsi kylkeä. Näköjään myös näytti vähän kieltä. Kiitti kaveri…

Related Posts
Hejsan Helsinki!
Olen Helsingissä! Reading(free) weekin ansiosta taas hieman pidempi tauko Tallinnasta, vaihtelu tekee aina hyvää. Mä en ole varsinaisesti päähineihmisiä, pidän mieluummin huppua niin hiukset ei mene lyttyyn. Tässä yksi päivä päädyin ...
READ MORE
Kissa vs. Kani
Toisinaan mietin miksen hankkinut pupua. Jäniksenkäpälää pidetään yleesä onnen kapistuksena, näin kertoo myös Wikipedia, tuo faktatiedon lähde. Havainnollistava kuva: jänksenkäpälä Eli jos omistaisin kanin, minulla olisi koko ajan kävelevä/hyppivä onnenkalu mukanani. Sen sijaan ...
READ MORE
Gone with the balls.... Mutta mikä on gone with the balls? No ainakin: - EGO. Kun mieheltä viedään munat, ego laskee varmastikin noin 3/4. Sillä jäljellejäävällä 1/4 egolla ei enää muille kundeille ...
READ MORE
Aamukahvi
Aamulla ihan ehdottomasti PARAS ystävä on kahvi! Mulla ei ole täällä kahvinkeitintä, ja aluksi pikakahvi maistui ihan uskomattoman pahalta. Kaikkeen nähtävästi tottuu, ja nykyään se menee jo ilman maitoakin. Kahvikuppi hieman ...
READ MORE
Kissanpäivät
Kissanpäivät on nyt ohi, sekä mulla että Edwardilla. Pikkukissa ei saa riehua ja mamin täytyy mennä töihin että saadaan leikattua jalkaa vähän lisää vielä. Tästä lähtien musta tulee hysteerinen mami ...
READ MORE
Sieniä vapaa-ajalla
Aika kuluu niin hurjan nopeasti. Siinä on mun tän hetkisen elämän pääajatus. Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa - ja sit lisäksi vielä se, että työpäivän jälkeen niin vähän energiaa. Nyt ...
READ MORE
Opiskelua
Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. ...
READ MORE
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?
Mikä ärsyttää? Lunttaaminen. Tää ei ole edes eka kerta kun avaudun aiheesta blogissani, mutta Virossa toi kokeessa lunttaaminen on ihan eri asteella kuin Suomessa. Tai noh, varmasti Suomessakin lunttausta tapahtuu, ...
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Syksyn värit
Huomasinpa huomaamattani pukeutuneeni niin syksyisiin väreihin, että voisin melko helposti piiloutua maahan pudonneiden lehtien sekaan. Syksyiseen värikokonaisuuteen kuuluu vielä viininpunaiset, paksut sukkahousut (kenkinä tummanharmaat nilkkapituiset kumpparit). Sattui olemaan kamera kassissa, ...
READ MORE
Hejsan Helsinki!
Kissa vs. Kani
Gone With the Balls
Aamukahvi
Kissanpäivät
Sieniä vapaa-ajalla
Opiskelua
Kuinka saada takuuvarmasti hyviä numeroita?
Lauantain lehti
Syksyn värit