Kevennys

Blogin ulkoasu on ollut jo ikuisuuden samanlainen, aika raskas ja tylsäkin ja bannerissa joku ihmeen vanha talvikuva. Päätin näin kesän kunniaksi (sekä tenttiin lukiessa, kun jotain oheistoimintaa on luonnollisesti keksittävä) keventää ja raikastaa ulkoasua.

Vanha ilme

Elämästä täytyy muutenkin yrittää tehdä mahdollisimman yksinkertaista, silloin asiat usein sujuvat helpommin ja osaa nauttia pienemmistä asioista.

Ps. viereisellä pellolla kirmailee pienen ponin kokonen jänis. Kasvaakohan puputkin isommaksi kun ne syö tujua apulantaista rehua suoraan pellolta?

Related Posts
Tässäpä blogivihje kaikille teille, jotka tykkäävät katsella kauniita kuvia ja tykkäävät kissoista: Des Hommes et des Chatons. Kissoista tykkääminen ei ole pakollista. Eikä se kauniiden kuvien ihailukaan. Itse ainakin katselen tuota blogia ...
READ MORE
Lounaalla Turuuus
Meillä on ollu Marian kanssa pieni kenttätutkimus menossa: on testailtu keskustan lounaspaikkoja viime syksystä lähtien. Voisin kertoa muutaman paikan, jotka on ollu varsin jees. 1. Fontana No tietysti Fontana. Kerrankin Turun keskustassa ...
READ MORE
Hello world!
Toi on kuulemma jokaisen nörtin ensimmäinen etusivuhuudahdus, kun on saanut koodattua nettisivut tai jotain vastaavaa. Joten enpä itsekään vähempään tyydy! Onhan tämä kuitenkin ensimmäinen virallinen postaukseni uudessa blogissani. Ulkoasu on ...
READ MORE
Päätin tänää lähteä ostamaan Uuskasutuskeskuksesta, eli yhdenlaisesta kierrätyskeskuksesta, itselleni halpaa koulupöytää. Osoitteena Paide 7 ja ratikasta pitää hypätä pysäkillä Väike-Tallinn. Ratikassa istuessani mietin etten tietty tienny edes että mihin päin ...
READ MORE
Puutarhan satoa
Mähän tuossa alkuvuonna aloin jo hyvissä ajoin kasvattalemaan tomaatteja; siemenistä saakka, ensin kylvin ne ja odotin taimia ja koulin ja vaikka mitä. Rakkaudella niille juttelin ja odottelin mahtavaa satoa. Pakko sanoa, ...
READ MORE
Pakkanen yllätti punajuuret
Faktaha on se, ettei tässä kukaan oikeasti yllättynyt. Sekä minä että punajuuret tiedettiin talven olevan tuloillaan, ja että kasvit olis pitänyt saada mullasta etikkaliemeen jo pari viikkoa sitten. Valitettavasti ne ...
READ MORE
Ulkomailla
Lähdin sitten tänne kaukaiselle ulkomaanmatkalleni. Kun junan lähtöaika Turun asemalla koitti, kuului kaiuttimista viesti "lähtömme viivästyy, pahoittelemme". Vrrrr...... Nooh, mutta onneks ei viivästynyt paljoa, ja pienellä kiihdyttelyllä päästiin Helsinkiin ihan ...
READ MORE
Kierrätystä ja vieraita
Täällähän kierrätys toimii lähinnä niin, että kodittomat tonkii jätteet ja katselee onko siellä jotain käyttäkelpoista. Meijän piharoskikset on erillisessä rakennuksessa, sellainen 15 neliön pikku mökki, mutta ovessa ei ole (enää ...
READ MORE
Laskiaispullabrunssi
Tallinnasta tullessani pysähdyin päiväksi Helsinkiin. Yks Tallinna ystäväni muutti sinne tässä ihan hetki sitten, ja menin tietysti uteliaana katsastamaan hänen uuden asuntonsa :) Olikin kivaa, kun sain siellä mulle tarjoiltiin ...
READ MORE
Uusi vuosi
Ah, joutilaisuus! Vapaus! Elosta nautiskelu! Nämä ovat nyt ensimmäisiä ajatuksia vuoden ensimmäisenä arkipäivänä. Ihanaa! Tämän ilon mahdollistaa se, että toissapäivänä oli viimeinen työpäivä. Olin keväästä asti täysipäivätyössä ja nyt se on ...
READ MORE
Blogisuositus
Lounaalla Turuuus
Hello world!
Bussiralli
Puutarhan satoa
Pakkanen yllätti punajuuret
Ulkomailla
Kierrätystä ja vieraita
Laskiaispullabrunssi
Uusi vuosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *