Kevennys

Blogin ulkoasu on ollut jo ikuisuuden samanlainen, aika raskas ja tylsäkin ja bannerissa joku ihmeen vanha talvikuva. Päätin näin kesän kunniaksi (sekä tenttiin lukiessa, kun jotain oheistoimintaa on luonnollisesti keksittävä) keventää ja raikastaa ulkoasua.

Vanha ilme

Elämästä täytyy muutenkin yrittää tehdä mahdollisimman yksinkertaista, silloin asiat usein sujuvat helpommin ja osaa nauttia pienemmistä asioista.

Ps. viereisellä pellolla kirmailee pienen ponin kokonen jänis. Kasvaakohan puputkin isommaksi kun ne syö tujua apulantaista rehua suoraan pellolta?

Related Posts
Update : Riga II
Miksiköhän olin edellisestä Riian postauksesta unohtanut kaikista mukavimmat kuvat pois? Ensinnäkin, pelasin melkein koko ajomatkan ihan koukuttuneena iPad ykköseltä löytyvää jotain Zombies versus plants (?) peliä. Mahtaisa peli! Ja niin värikäskin! ...
READ MORE
Tukka ojennukseen
Olin vielä tyyliin yöpuku päällä sohvalla datailemassa, kun kaveri soitti ja kysyi lähtisinkö lounaalle... Sanoin, että toki, pitää täs käydä suihkussa ja muuta pientä viel ni sen jälkeen. Hän kuitenkin ...
READ MORE
Opiskelua
Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. ...
READ MORE
Kevätaurinko
Oijoi, kyllä huomaa että on käännytty kevääseen päin! Aurinko on paistanu tosi monena päivänä, ja toisinaan siitä on ehtinyt jopa vähän nauttiakin - alkutalvesta kun tuo jännittävä valoilmiö tuli taivaalle, ...
READ MORE
Päätin tänää lähteä ostamaan Uuskasutuskeskuksesta, eli yhdenlaisesta kierrätyskeskuksesta, itselleni halpaa koulupöytää. Osoitteena Paide 7 ja ratikasta pitää hypätä pysäkillä Väike-Tallinn. Ratikassa istuessani mietin etten tietty tienny edes että mihin päin ...
READ MORE
Viherkasvipäivitys
Rehuilla on edelleen esikasvatusiaika ikkunalaudalla menossa. Tuntuu, että joo ne kasvaa, mutta kamalan hitaasti! Valoa ei taida olla riittävän moneksi tunniksi päivässä. Kirsikkatomaatin (laji on Tiny Tim) aluista on kyllä ...
READ MORE
Simon's cat on ihan loistava animaatio. Varmaan just sen takia kun jokainen kissanomistaja voi niin hyvin tunnistaa niistä kanssakäymistään lemmikkinsä kanssa. Tää on ainakin ihan perussettiä kun yritän naputtaa koneella: .. ja ...
READ MORE
Etelänreissulla
Pieni hiljaisuuteni on johtunut siitä, että kävin hieman etelässä lomailemassa. Reissu oli aika lyhyt, lähdin maanantaina ja tulin jo eilen takaisin. Osaatteko arvata määränpäätä? Matkani alko kotoa klo 8, kun lähdin ...
READ MORE
Sävy sävyyn
Tahvo kävi hieman poimimassa sieniä ja esitteli ylpeänä keittiön pöydän äärellä saalistaan. Onko muut huomanneet, että kissat taitaa tykätä itsensä värisistä asioista? Tahvo nukkuu mielellään beigen torkkupeiton päällä tai beigensävyisillä tuoleilla, ...
READ MORE
Maalaismaisemaa lenkkarit jalassa
Ei ole helppoa sisällä löhöilykään. Olin reilun viikon kipeänä ja popsin antibioottejakin - päätin siis, että on syytä parannella itsensä täysin kuntoon ennen kuin sohvalta nousee mihinkään. Siinä sohvalla makoillessa ...
READ MORE
Update : Riga II
Tukka ojennukseen
Opiskelua
Kevätaurinko
Bussiralli
Viherkasvipäivitys
Simon’s cat
Etelänreissulla
Sävy sävyyn
Maalaismaisemaa lenkkarit jalassa