Kevennys

Blogin ulkoasu on ollut jo ikuisuuden samanlainen, aika raskas ja tylsäkin ja bannerissa joku ihmeen vanha talvikuva. Päätin näin kesän kunniaksi (sekä tenttiin lukiessa, kun jotain oheistoimintaa on luonnollisesti keksittävä) keventää ja raikastaa ulkoasua.

Vanha ilme

Elämästä täytyy muutenkin yrittää tehdä mahdollisimman yksinkertaista, silloin asiat usein sujuvat helpommin ja osaa nauttia pienemmistä asioista.

Ps. viereisellä pellolla kirmailee pienen ponin kokonen jänis. Kasvaakohan puputkin isommaksi kun ne syö tujua apulantaista rehua suoraan pellolta?

Related Posts
Luottolenkkarit
Esittelen nyt teille luottokenkäni. Kengät ostin Kagasniemen pieneltä kirpputorilta vajaa pari vuotta sitten, joten pari syksyä ja talvea olen jo ehtinyt niissä tallustella. Mun mielestä parasta on, että se tällaiset ...
READ MORE
ILMOI PIDELLY!
Kaikenlaisia ilmoja on pidelly ja sellaisia tuulia puhaltanut, että mie oon muuttanu ny maalle. Oon ny saanu uuden työn. Oon ny saanu sit ihan virallisen avomiehen. Ja otettiin vielä kolmas ...
READ MORE
Valohoitoa
[Tässä kuuluu hyräillä taustalla Bob Marleyn biisiä Sunshine Reggae] Talvinen pimeys ja luonnonvalon puute ei koettele pelkästään meitä ihmisiä. Kissa-Edward on ainakin välillä tosi kiukkuinen varsinkin talvisaikaan, ja pienempikokoinen Kissa-Elwi-raasu saa ...
READ MORE
Saattaisi toki auttaa, jos tehtävät tekisi joskus ihan oikeasti ajoissa. Mutta missä silloin oikein olisi jännitys?! Ja lisäksi, jos tehtävät on tylsiä, miksi aloittaa niitä aikaisemmin... Kun voi tehdä jotain ...
READ MORE
Update
Nyt on ollut AIKAMOINEN tauko kaikenlaisesta päivittelystä (mikäli ei lasketa tuota edellistä avautumista kirjastosta, jota en edes muistanut kirjoittaneeni :D) Mutta nyt yritän taas päästä kirjoittelun makuun, ja päitänkin mitä kaikkea ...
READ MORE
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Turussa oli eilen niin harmaa päivä... Phyyh! Vois tulla takas ne kirpakat pakkasilmat, jolloin taivas on selkä ja aurinko paistaa. Ja mieli on yhtä kirkas! Sain eilen vihdoin haettua uutta passia, ...
READ MORE
Kylmäkellarin tyhjennystä
Kylmäkellarin hyllyjä katsellessani olin hieman huolissani, kun varasto alkaa hupenemaan... Sitten kun tarkemmin pohtii, voi todellinen ongelma olla se, että saako kaikki hyllyt tyhjäksi ennen uuden sadon säilöntärumban alkamista :) Kuten ...
READ MORE
Gratuated – finally
Finally it happened, kirjoitin lopputyöni ja valmistuin Tallinnasta. Siis valmistuin. Se on ollut tässä työn alla jo niin monta vuotta, etten voi oikein vieläkään uskoa, että se todella tapahtui. Mutta ...
READ MORE
Aamupala
Mä syön aika usein saman aamupalan: jugurttia ja mysliä. En tosin tykkää kaupan mysleistä, joten teen jyvämixini aina itse. Namsk nams. Tuo myslin ohjehan ei ole mikään vakio, joka kerta tulee ...
READ MORE
Iltalenkillä
Mun piti mennä tänään lenkille, mutta mies saapui talonraksaushommista ajoissa syömään ja jäikin sen jälkeen sohvalle lepäilemään - en määkään sitten viittiny enää alkaa hikoilemaan. On siis suoranaisesti sen vika, ...
READ MORE
Luottolenkkarit
ILMOI PIDELLY!
Valohoitoa
Studying law
Update
Turkuu ja aikas harmaata ilmaa
Kylmäkellarin tyhjennystä
Gratuated – finally
Aamupala
Iltalenkillä