Kevennys

Blogin ulkoasu on ollut jo ikuisuuden samanlainen, aika raskas ja tylsäkin ja bannerissa joku ihmeen vanha talvikuva. Päätin näin kesän kunniaksi (sekä tenttiin lukiessa, kun jotain oheistoimintaa on luonnollisesti keksittävä) keventää ja raikastaa ulkoasua.

Vanha ilme

Elämästä täytyy muutenkin yrittää tehdä mahdollisimman yksinkertaista, silloin asiat usein sujuvat helpommin ja osaa nauttia pienemmistä asioista.

Ps. viereisellä pellolla kirmailee pienen ponin kokonen jänis. Kasvaakohan puputkin isommaksi kun ne syö tujua apulantaista rehua suoraan pellolta?

Related Posts
Mitä kaikkea tarvii kolmen viikon matkalle, kun siihen sisältyy niin arkea, tentteihin lukemista, joulu kuin uusivuosikin? Pakkaaminen on aina taidetta... Kirjat painaa jo varmaan kymmenen kiloa, lisäksi skumppapullo uudeksivuodeksi, muutama ...
READ MORE
Real celebrity
Onneksi mun lähetys meni suht hyvin, muutaman kerran takeltelin ajatuksissani, mutta sanoisin että selviydyin ihan ok. Kameramieskin löysi kaikista parhaan kulman musta, ja näytin 200 kiloiselta hylkeeltä ;) Jos laihtuisin ...
READ MORE
Aloitin uudessa työssä. Se on toimistotyötä, jota oon nyt tehnyt reilun viikon verran. Päällimmäisenä ajatuksena uudesta työstä on, etten halua kuulla seuraavia kappaleita enää ikinä: Elokuu - Soutaa Huopaa Jukka Poika - ...
READ MORE
Olkalämmitin
Eddy on tutustunut tutkimuksiin, joiden mukaan opiskelijoilla ja muilla näyttöpäätteen äärellä työskentelevillä on paljon hartiavaivoja. Eddy tekee osaltaan kaiken mahdollisen helpottaakseen mamin oloa ja näin pyrkii auttamaan opiskelussa mahdollisimman paljon. ...
READ MORE
Pikamökkeilyä
On oikein kätevää, että meillä [eli mun puoliskon vanhemmilla] on vartin ajomatkan päässä mökki; ei tarvitse olla viikonloppu tai pidempi vapaa, että pääsee nauttimaan mökkitunnelmasta. Tänäänkin puoliskon työpäivän jälkeen pakattiin ...
READ MORE
Joulunodotus
Eddy-Edward odottaa joulua ja kaihoisasti ulos katsellessaan toivoo, että vielä joulunakin olisi maa valkoisena... Pakkanen ei haittaa, sillä uusi tonttupuku lämmittää mielen lisäksi myös kehoa.
READ MORE
Kuukausimansikka
Mua kiinnostaa kovasti nähdä, tulisiko näistä kuukausimansikoista tänä vuonna jonkinlaisia. Itäminen hoitui melko nopeasti jääkaapin yläpuolella olevassa kaapissa. Itämisastia oli peitetty kelmulla, eli olosuhteet oli lyhyesti kuvailtuna kuumankosteat. Aika nopeasti sitten ...
READ MORE
Eilen illalla oli vielä fiilis, että tästä päivästä tulee loistava. Mutta mikä meni pieleen? - Herätyskello soi puoli kymmeneltä. Nousin sängystä yhdeltätoista. - Tarkoitus oli mennä koulun kirjastolle lukemaan. Kirjasto kuitenkin menee ...
READ MORE
Tänää paistoi aurinko. Tuijotin naamaani peilistä, ja totesin, että hymyilen liikaa, koska tuohon suunpielien ja poskien väliin alkaa muodostua uurteet, jotka näkyy silloinkin kun olen vakavalla naamalla. Pohdiskelin, että muutaman ...
READ MORE
Kyllä kiitos, mutta kohtuudella
Nyt sitä vettä sitten tuli, kiitos vain kysymästä. Täytyy ensi kerralla olla hieman kärsivällisempi toivomuksissaan. Päivällä oli oikein kunnon ukkonen, toimistolla sähköt meni pariin kertaan ja vettä satoi vallan runsaita ...
READ MORE
Lähdön tunnelmaa
Real celebrity
Musiikkia korville
Olkalämmitin
Pikamökkeilyä
Joulunodotus
Kuukausimansikka
Mikä meni pieleen?
Voihan itsekriittiset naiset sentään
Kyllä kiitos, mutta kohtuudella