Kevennys

Blogin ulkoasu on ollut jo ikuisuuden samanlainen, aika raskas ja tylsäkin ja bannerissa joku ihmeen vanha talvikuva. Päätin näin kesän kunniaksi (sekä tenttiin lukiessa, kun jotain oheistoimintaa on luonnollisesti keksittävä) keventää ja raikastaa ulkoasua.

Vanha ilme

Elämästä täytyy muutenkin yrittää tehdä mahdollisimman yksinkertaista, silloin asiat usein sujuvat helpommin ja osaa nauttia pienemmistä asioista.

Ps. viereisellä pellolla kirmailee pienen ponin kokonen jänis. Kasvaakohan puputkin isommaksi kun ne syö tujua apulantaista rehua suoraan pellolta?

Related Posts
WHERE ARE YOU MUMMY?!?
Mamiii, missä olet? Täällä lapsesi Edward Saksikäsi! Olen tässä ulko-oven vieressä olevalla pienellä koripöydällä nukkunut nyt jo muutaman tunnin. Takamukseni on kasvanut sen verran tässä parin elinvuoteni aikana, että tämä ...
READ MORE
Läheisyys lämmittää!
Mukavaa ystävänpäivää kaikille! Hempeämpiä kuvaefektejä en löytänyt! :D Miu mau!
READ MORE
Kissanpiilotusleikki
Sain HTC:ni takaisin huollosta - jee! Ehkäpä tämä tarkoittaa, että jatkan nyt taas bloggaamista. En juurikaan nykyään avaa enää tietokonetta, joten tää kirjoittelu on jäänyt. Nyt testaan ekaa kertaa wordpress ...
READ MORE
TÄTTÄRÄÄ!!!
Nyt, kun kukaan ei enää oleta minun tekevän sitä, toteutankin sen... Eli päivitän blogiani! Perjantaina loppui duunit, nyt on taas aikaa harrastella! Ei ole maanantain pitkään aikaan maistunut näin maikoisalle, kun ...
READ MORE
Kyllä kiitos, mutta kohtuudella
Nyt sitä vettä sitten tuli, kiitos vain kysymästä. Täytyy ensi kerralla olla hieman kärsivällisempi toivomuksissaan. Päivällä oli oikein kunnon ukkonen, toimistolla sähköt meni pariin kertaan ja vettä satoi vallan runsaita ...
READ MORE
Taas on se aika vuodesta…
Taas on se aika vuodesta, kun on luvassa... Matonpesua. Värväsin mukaan myös kyläilemässä olevan kummipoikani, joka osoittautui nuoresta iästä huolimatta ihan kelpo apuriksi. Varsinkin mattomankeli oli jännä juttu, siinä tuli ohessa kuivailtua myös ...
READ MORE
Viherkasvipäivitys
Rehuilla on edelleen esikasvatusiaika ikkunalaudalla menossa. Tuntuu, että joo ne kasvaa, mutta kamalan hitaasti! Valoa ei taida olla riittävän moneksi tunniksi päivässä. Kirsikkatomaatin (laji on Tiny Tim) aluista on kyllä ...
READ MORE
Varma kevään merkki
... oli se, kun kärpänen venytteli varpaitaan ikkunan välissä. Kissaakin kiinnosti. Paljon. Kärpänen sai koipensa ojennukseen, ja otti kevään ensimmäiset lentopyrähdykset. Kissaa kiinnosti entistäkin enemmän. Rapatessa roiskuu, ei kai sille mitään voi...
READ MORE
Klockan sex hos mig
Pidin jokin aika sitten myös omat kello kuuden illalliseni. Kamalaa stressiä. En suosittele kenellekään tätä konseptia. Mutta jos päädytte myös järjestelemään illallisia... Niin onhan se aika hauskaa :) Vieraita odotti vastassa ...
READ MORE
Joulushoppailua
Opiskelu osoittautui tylsäksi, joten lähdimme shoppailemaan... Opiskella ehtii toistekin, ja tammikuussa on aina kuitenkin uusintamahdollisuus. Tallinnassahan ei kannata shoppailla Viru-keskuksessa, vaan lähteä vähän kauemmas. Käy Viru-keskus toki ensihätään, mutta keskustan ulkopuolella ...
READ MORE
WHERE ARE YOU MUMMY?!?
Läheisyys lämmittää!
Kissanpiilotusleikki
TÄTTÄRÄÄ!!!
Kyllä kiitos, mutta kohtuudella
Taas on se aika vuodesta…
Viherkasvipäivitys
Varma kevään merkki
Klockan sex hos mig
Joulushoppailua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *