TsemppiEddy

Kukapa ei jaksaisi opiskella, kun on tällainen mentori/tuutori/muusa opintojen edistymistä vahtimassa? Tsemppieddy 

Related Posts
Räpsyttimiä ja koulunkäyntiä
Viime syksynä innostuin rakennekynsistä, ja tämän syksyn luksustuotteeni on ripsien pidennys. Kevättä kohdenhan tällaiset turhuudet aina tulee karsittua kun rahat alkaa loppumaan... :) Otin ekan kerran ripsihärpäkkeet muutama viikko sitten Revali ...
READ MORE
Kylläkyllä, lapset on rikkaus mussunmussun. Mutta kun ajatuksenani oli ottaa kissa, ajatuksissani oli rauhallinen karvakasa, joka kehräisi, söisi ja nukkuisi. En toki suunnitellut ottavani kissaa; joskus mielessäni oli käynyt ajatus, ...
READ MORE
Iltapesu
Valitin Eddylle tarpeeksi kauan sen pahanhajuisesta hengityksestä, ja vihdoinkin se kyllästy mun vinkumiseen ja alko harjaamaan hampaitaan. KIITOS! :)
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Kissa vs. Kani
Toisinaan mietin miksen hankkinut pupua. Jäniksenkäpälää pidetään yleesä onnen kapistuksena, näin kertoo myös Wikipedia, tuo faktatiedon lähde. Havainnollistava kuva: jänksenkäpälä Eli jos omistaisin kanin, minulla olisi koko ajan kävelevä/hyppivä onnenkalu mukanani. Sen sijaan ...
READ MORE
Pikatalvi
Loppuu tää vikinä vähäksi aikaa, eilisten lumenpuutevalitteluiden jälkeen oli yön aikana ulkomaisema hieman muuttunut: Suunta parempaan päin, vaikkei tää nyt vielä oo ihan sitä, mitä oli tilauksessa! Tänää löysin hiljaisen opiskelupaikan vintiltä, ...
READ MORE
Opiskelua
Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. ...
READ MORE
Reissasin eilen Tallinnasta Turkuun, tuliaisina sata kiloa univelkaa (ja muutama viinipullo...), kotona odotti Kelalta haistavittu-kirje (en silti korkannut tuliaisviinejä) ja olin kyllä ihan puhki poikki väsynyt henkisesti ja fyysisesti. Matkustaminen ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Saattaisi toki auttaa, jos tehtävät tekisi joskus ihan oikeasti ajoissa. Mutta missä silloin oikein olisi jännitys?! Ja lisäksi, jos tehtävät on tylsiä, miksi aloittaa niitä aikaisemmin... Kun voi tehdä jotain ...
READ MORE
Räpsyttimiä ja koulunkäyntiä
**TUN KISSA!
Iltapesu
Lauantain lehti
Kissa vs. Kani
Pikatalvi
Opiskelua
Uusi vuosi ja uudet lumet
Studying law