TsemppiEddy

Kukapa ei jaksaisi opiskella, kun on tällainen mentori/tuutori/muusa opintojen edistymistä vahtimassa? Tsemppieddy 

Related Posts
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Västäräkistä vähäsen…
En ole oikeasti lintuja bongaillut, mutta silti olen varma, että kesään on enää vähäsen aikaa! Mun asuntoon paistaa aamuaurinko, mikä auttaa huomattavasti heräämään aamuisin. Yleensä heräänkin jo ennen kellon soittoa ...
READ MORE
Olkalämmitin
Eddy on tutustunut tutkimuksiin, joiden mukaan opiskelijoilla ja muilla näyttöpäätteen äärellä työskentelevillä on paljon hartiavaivoja. Eddy tekee osaltaan kaiken mahdollisen helpottaakseen mamin oloa ja näin pyrkii auttamaan opiskelussa mahdollisimman paljon. ...
READ MORE
Opiskelu Tallinnassa
Ehkäpä mun olis aika tehdä pieni päivitys Tallinnasta opiskelusta, koska se on edelleen aihe, jonka kautta suurin osa löytää mun blogiin. Vanhoista teksteistä löytyy ihan yleistä maassa asumisesta normi arkikokemusten ...
READ MORE
Gone with the balls.... Mutta mikä on gone with the balls? No ainakin: - EGO. Kun mieheltä viedään munat, ego laskee varmastikin noin 3/4. Sillä jäljellejäävällä 1/4 egolla ei enää muille kundeille ...
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Mõnus pühapäev
Tänää on ollut vallan mõnus eli mukava sunnuntai. Edellisen kerran vietin kokonaisen päivän yksin kotona ilman krapulaa kolme viikkoa sitten sunnuntaina. Tätä on siis odotettu! Tänää perehdyin hieman rästissä oleviin ...
READ MORE
Iltapesu
Valitin Eddylle tarpeeksi kauan sen pahanhajuisesta hengityksestä, ja vihdoinkin se kyllästy mun vinkumiseen ja alko harjaamaan hampaitaan. KIITOS! :)
READ MORE
Olen opiskelija
Tässä olen kirjastolla lukemassa pienessä yksittäiskopissani (1mx2m) Huomatkaa opiskelijan tuntomerkki, tummat silmänaluset ja mun panostus niiden peittämiseen (=nolla). Aamulla torkutin ensin tunnin verran, jonka jälkeen laitoin torkun pois, ilmeisesti ajatuksenani, että ...
READ MORE
Kissa vs. Kani
Toisinaan mietin miksen hankkinut pupua. Jäniksenkäpälää pidetään yleesä onnen kapistuksena, näin kertoo myös Wikipedia, tuo faktatiedon lähde. Havainnollistava kuva: jänksenkäpälä Eli jos omistaisin kanin, minulla olisi koko ajan kävelevä/hyppivä onnenkalu mukanani. Sen sijaan ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Västäräkistä vähäsen…
Olkalämmitin
Opiskelu Tallinnassa
Gone With the Balls
Lauantain lehti
Mõnus pühapäev
Iltapesu
Olen opiskelija
Kissa vs. Kani