TsemppiEddy

Kukapa ei jaksaisi opiskella, kun on tällainen mentori/tuutori/muusa opintojen edistymistä vahtimassa? Tsemppieddy 

Related Posts
Västäräkistä vähäsen…
En ole oikeasti lintuja bongaillut, mutta silti olen varma, että kesään on enää vähäsen aikaa! Mun asuntoon paistaa aamuaurinko, mikä auttaa huomattavasti heräämään aamuisin. Yleensä heräänkin jo ennen kellon soittoa ...
READ MORE
Mom, I don’t want to go to school.
Mä oon niin kyllästyny opiskeluun ja koulunkäytiin. En sillä tavalla kyllästyny että "voi ei, kun en nyt jaksa lukea niin saan vaan kakkosen", vaan sillä tavalla kyllästynyt että "voi hitto ...
READ MORE
...Ja useimmiten tulee ensin shine. Niina ja Maria katsastavat että ai kun kiva kesäpäivä, voisikin lähteä rannalle ottamaan aurinkoa. Ja silloin alkaa se sade. Tai kuten eilen, kun istahdimme terassille. ...
READ MORE
Loomade Hoiupaik + uusi perheenjäsen
8.7.2010 Edward sai Elwiiransa. "WTF??!?!?" Oli Edwardin vastaus. Ilmeisesti hänellä on jotain järjestettyjä avioliittoja vastaan.   Taustatietoa: Loomade Hoiupaik on Tallinnassa sijaitseva löytöeläintarha. Nettisivuilta löytyy ajo-ohjeet, tosin sinne voi olla vaikea löytää niidenkään avulla... Bussilla pääsee ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Gone with the balls.... Mutta mikä on gone with the balls? No ainakin: - EGO. Kun mieheltä viedään munat, ego laskee varmastikin noin 3/4. Sillä jäljellejäävällä 1/4 egolla ei enää muille kundeille ...
READ MORE
Hyvää joulukuuta!
Tää on vaan niin käsittämätöntä, että kuinka nopeasti aika kuluu. Joskus kuulee väittämiä että lapsena aika kului silleen huomaamatta, mutta kyllä mä voisin väittää että koko ikä 20+ jälkeen on ...
READ MORE
Aamukahvi
Aamulla ihan ehdottomasti PARAS ystävä on kahvi! Mulla ei ole täällä kahvinkeitintä, ja aluksi pikakahvi maistui ihan uskomattoman pahalta. Kaikkeen nähtävästi tottuu, ja nykyään se menee jo ilman maitoakin. Kahvikuppi hieman ...
READ MORE
Kissavauvvoi
Meijän kämppä on aikamoinen eläintarha :) Ensin tuli puolivuotias musta kissa hoitoon, se on ihan hirvittävän arka. Muutaman kerran oon saanu silitettyä, mutta muuten se on koko ajan saunassa piilossa. ...
READ MORE
Opiskelua
Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. ...
READ MORE
Västäräkistä vähäsen…
Mom, I don’t want to go to school.
Come rain, come shine
Loomade Hoiupaik + uusi perheenjäsen
Uusi vuosi ja uudet lumet
Gone With the Balls
Hyvää joulukuuta!
Aamukahvi
Kissavauvvoi
Opiskelua