TsemppiEddy

Kukapa ei jaksaisi opiskella, kun on tällainen mentori/tuutori/muusa opintojen edistymistä vahtimassa? Tsemppieddy 

Related Posts
Eilen illalla oli vielä fiilis, että tästä päivästä tulee loistava. Mutta mikä meni pieleen? - Herätyskello soi puoli kymmeneltä. Nousin sängystä yhdeltätoista. - Tarkoitus oli mennä koulun kirjastolle lukemaan. Kirjasto kuitenkin menee ...
READ MORE
Kissojen aktiiviruokailua
Mun misut on aktiivisia. Phuuh... Yritän siis keksiä heille mahdollisimman paljon kaikkea puuhailtavaa. Sit ku on tylsää niin Eddy vaan hUUUuUUUuutAAAaaaa... Kissat (ainakin mun...) syö silleen aika jatkuvasti. Aina kun ne ...
READ MORE
Uusi vuosi ja uudet lumet
Mainiota vuoden alkua kaikille! Ihanaa kun on lunta, pohjoisen tyttö viihtyy paljon paremmin valkoisessa ympäristössä kuin loskassa (olen täysin uniikki tuon ajatukseni kanssa, tiedän). Auringonpaiste ajoi mut ulos lumitöitä tekemään, ...
READ MORE
Pics
Pari kuvaa vielä tältä päivältä ^^ Nää kaverit on tullu kaukaa, ihastuin niihin kaupassa kun ne oli niin söpöjä pikku lehtineen ^^ Turha yrittää meijän alaovesta sisään ilman valppaan vahtikissan lupaa Tältä karvakasalta ...
READ MORE
Hampaiden harjausta
Tässä on eläinten hammasharja. Kissoille on olemassa omakin, kätevämpi malli, ilmeisesti jonkinlainen sormen päähän laitettava, jonka kanssa on helpompi tavoitella pieniä hampaita. Ne oli juurikin loppu kun kaipasin Eddylle hammasharjaa... Oli ...
READ MORE
Kissapäivitys
Varoitus, tää tulee olemaan, joka sisältää asiaa pelkästään kissoista. Eddyn ja Magnuksen suhde on siirtyny jo sellaiselle tasolle, että Magnus on tullut jo meille yökylään, kun sen vanhemmat lähti reissuun. Magnuksellahan on ...
READ MORE
Aktiivista lukemisen välttelyä
Olen tiskannut, visioinut tulevaisuutta, käynyt kylpylässä, kutonut villapaitaa, siivonnut, rikkonut astioita, käynyt jumpassa, selaillut verkkokauppoja, maksanut laskuja, tiskannut uudelleen... Sanalla sanoen, vältellyt varsin tehokkaasti lukemista. Olisi tehokkaampaa lomailla hyvällä omallatunnolla, ja tietysti ...
READ MORE
Olkalämmitin
Eddy on tutustunut tutkimuksiin, joiden mukaan opiskelijoilla ja muilla näyttöpäätteen äärellä työskentelevillä on paljon hartiavaivoja. Eddy tekee osaltaan kaiken mahdollisen helpottaakseen mamin oloa ja näin pyrkii auttamaan opiskelussa mahdollisimman paljon. ...
READ MORE
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Blogiin on aika turha odottaa muutamaan viikkoon mitään muuta settiä ku et JEE MUN KÄMPPÄ ON KIVA. Tänää harjottelin peiliposeerauksia suuren vessan peilini edessä. Oikeasti yritin tallentaa kivaa makkariani, joka ...
READ MORE
Kuva-arvoitus
Kävin suihkussa, joten suihkun lattia oli jäänyt märäksi. Hetken päästä löysin matosta tällaisen jäljen: Tuli mieleen ikään kuin jäniksen jäljet lumihangella, joten päätin selvittää, mikä eläin nämä olisi voinut jättää. Kutsuin ...
READ MORE
Mikä meni pieleen?
Kissojen aktiiviruokailua
Uusi vuosi ja uudet lumet
Pics
Hampaiden harjausta
Kissapäivitys
Aktiivista lukemisen välttelyä
Olkalämmitin
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Kuva-arvoitus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *