TsemppiEddy

Kukapa ei jaksaisi opiskella, kun on tällainen mentori/tuutori/muusa opintojen edistymistä vahtimassa? Tsemppieddy 

Related Posts
Pics
Pari kuvaa vielä tältä päivältä ^^ Nää kaverit on tullu kaukaa, ihastuin niihin kaupassa kun ne oli niin söpöjä pikku lehtineen ^^ Turha yrittää meijän alaovesta sisään ilman valppaan vahtikissan lupaa Tältä karvakasalta ...
READ MORE
Iltapesu
Valitin Eddylle tarpeeksi kauan sen pahanhajuisesta hengityksestä, ja vihdoinkin se kyllästy mun vinkumiseen ja alko harjaamaan hampaitaan. KIITOS! :)
READ MORE
Valohoitoa
[Tässä kuuluu hyräillä taustalla Bob Marleyn biisiä Sunshine Reggae] Talvinen pimeys ja luonnonvalon puute ei koettele pelkästään meitä ihmisiä. Kissa-Edward on ainakin välillä tosi kiukkuinen varsinkin talvisaikaan, ja pienempikokoinen Kissa-Elwi-raasu saa ...
READ MORE
Aamukahvi
Aamulla ihan ehdottomasti PARAS ystävä on kahvi! Mulla ei ole täällä kahvinkeitintä, ja aluksi pikakahvi maistui ihan uskomattoman pahalta. Kaikkeen nähtävästi tottuu, ja nykyään se menee jo ilman maitoakin. Kahvikuppi hieman ...
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Pikatalvi
Loppuu tää vikinä vähäksi aikaa, eilisten lumenpuutevalitteluiden jälkeen oli yön aikana ulkomaisema hieman muuttunut: Suunta parempaan päin, vaikkei tää nyt vielä oo ihan sitä, mitä oli tilauksessa! Tänää löysin hiljaisen opiskelupaikan vintiltä, ...
READ MORE
Kissa vs. Kani
Toisinaan mietin miksen hankkinut pupua. Jäniksenkäpälää pidetään yleesä onnen kapistuksena, näin kertoo myös Wikipedia, tuo faktatiedon lähde. Havainnollistava kuva: jänksenkäpälä Eli jos omistaisin kanin, minulla olisi koko ajan kävelevä/hyppivä onnenkalu mukanani. Sen sijaan ...
READ MORE
Kuinka vaikea voi olla päättää yhdet kevään kurssit? Näköjään hyvin vaikeaa! Suunnitelma tuntuu vaihtuvan ihan joka päivä! Meillä tarvitsee siis 15. päivään mennessä valita ne kurssit mille aikoo osallistua kevään ...
READ MORE
...Ja useimmiten tulee ensin shine. Niina ja Maria katsastavat että ai kun kiva kesäpäivä, voisikin lähteä rannalle ottamaan aurinkoa. Ja silloin alkaa se sade. Tai kuten eilen, kun istahdimme terassille. ...
READ MORE
Hampaiden harjausta
Tässä on eläinten hammasharja. Kissoille on olemassa omakin, kätevämpi malli, ilmeisesti jonkinlainen sormen päähän laitettava, jonka kanssa on helpompi tavoitella pieniä hampaita. Ne oli juurikin loppu kun kaipasin Eddylle hammasharjaa... Oli ...
READ MORE
Pics
Iltapesu
Valohoitoa
Aamukahvi
Lauantain lehti
Pikatalvi
Kissa vs. Kani
Elämän suuria vaikeuksia
Come rain, come shine
Hampaiden harjausta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *