Kesäteatteria Vinttiteatterissa

Jos aiot vierailla Turun seudulla kesäteatterissa, kannattaa suunnata Paattisille Vinttiteatteriin ! Me käytiin eilen katsomassa siellä tämän kesän näytelmä Siitä mihin jäimme.

Teatterikokemus alkaa jo lipunmyynnistä ja sen jälkeen kahviosta, kun siellä palvelevat vieraaksi tullutta yleisöä näytelmän päätähdet vanhoina kärttyisinä naisina. Anulla ja Lauralla kyllä keskinäinen kemia pelaa ja juttu lentää :) Ulkopuolisenkin on helppo varmasti huomata että neideillä on pitkä ystävyys taustalla ja tuntevat toisensa hyvin.

 

Vinttiteatteri1

Matilda ja Kyllikki (aka Anu ja Laura)

Vinttiteatteri2

Paikkahan on hurjan idyllistä maaseutua :) Meillä oli eilen vuosipäivä, ja oli oikein mukava nostalgisissa merkeissä viettää sitä Heikkilän vintillä – sielläl me alunperin tavattiinkin siskosten järjestämissä juhannustansseissa. (Täällä on postaus yhden vuoden juhlannustansseistakin, ei siis pelkkiä lavatansseja ollut ohjelmassa.)

Vinttiteatteri5

Näytelmätila on pieni ja kompakti. Vuosien varrella vinttiä on rakennettu teatteritoimintaa ajatellen ja katsomopenkitkin oli askarreltu, viimeksi kun olin katsomassa niin vielä istuttiin heinäpaalien päällä (ilmeisesti allergikkoja oli armahdettu :D).

Hieno kokemus, suosittelen :)