Hejsan Helsinki!

Olen Helsingissä! Reading(free) weekin ansiosta taas hieman pidempi tauko Tallinnasta, vaihtelu tekee aina hyvää.

Mä en ole varsinaisesti päähineihmisiä, pidän mieluummin huppua niin hiukset ei mene lyttyyn. Tässä yksi päivä päädyin kuitenkin tekemään oikean SYYSMYSSYN langasta, jonka ei pitäisi myöskään sähköistää hiuksia. Laitan ohjeen vasta myöhemmin, sillä myssykästä tuli liian iso :) On se siis vielä ihan sopiva, löysä malli, mutta luulen että parin käyttökerran jälkeen valahtaa silmille ja peittää näkyvyyden. Huono näkyvyys lisää onnettomuusriskejä. Täytyy siis tehdä uusi vähemmillä silmukoilla.

Myssy päässä piti tietysti poseerata pihalla.

Ja myssy takaa. Mulla on hiukset kiinni tuolla alla, mun pää ei ole mitenkään erityisen epämuodostunut.

Tuon sunnuntaisen kävelyretken varrelta löytyi myös hevoisia! Helsingistä! Wooow!

Syksyn kauniita värejä ja idyllisiä maisemalöytöjä…

Huomaatteko kuinka jumiin pää menee, kun opiskelee? Ei yhtäkään luovaa tai nokkelaa ajatusta koko postauksen aikana. Voin muuten kertoa, että on aika turhaa istua koko päivä kirjan vieressä välillä vilkaisten sinne päin. Tieto ei varsinaisesti oli imeytynyt päähän. Aina kun juo kahvia, mulla tulee pakollinen tarve ottaa päiväunet. Onko tää normaalia? Oon kuullu että kahvin kuuluis piristää.

Related Posts
Pientä kasaamisprojektia…
Mun asunto alkaa pian näyttämään ihan asutulta kodilta, tähän asti tää on ollut lähinnä kivan mallinen asunto, josta on voinut sanoa että se "on varmasti tosi kiva sitten kun on ...
READ MORE
Viherpiiperrystä
On lähiaikoina ilmeisesti ollut kovinkin kiireistä, kun en ole tänne ehtinyt kirjottelemaan. Nyt vihdoin on tärkeää asiaa, jonka haluan jakaa kanssanne ja jolle on yksinkertaisesti löydettävä aikaa: herneenversot. Aloin ihmettelemään, miksi ...
READ MORE
Sehän on fakta, että kämppä on aina puoleksi täynnä ihan turhaa roinaa. Yleensä sen kaiken saa jotenkin näppärästi piilotettua survomalla laatikoihin, varastoon, sängyn alle, pöydän päälle... Ja sitten täytyy ihmetellä, ...
READ MORE
Kierrätystä ja vieraita
Täällähän kierrätys toimii lähinnä niin, että kodittomat tonkii jätteet ja katselee onko siellä jotain käyttäkelpoista. Meijän piharoskikset on erillisessä rakennuksessa, sellainen 15 neliön pikku mökki, mutta ovessa ei ole (enää ...
READ MORE
Syys Turuus
Ai vitsit, ihana syksy! Antakoon kuvien puhua puolestaan. Kukkuu! Näin ensimmäistä kertaa livenä nämä paljon puhutut taideteokset; työhön kuuluu neljä osaa ja neljä ikäkautta. Tässä lapsuus... Tämä on sitten ilmeisesti nuoruus? Keski-ikä ja ...
READ MORE
Update
Ai vitsi, taas on huomaamatta kulunut hieman yli kuukausi... Tähän kuukauteen on kyllä mahtunut aika paljon kaikenlaista; muun muassa: Reissaamista tietystikin; Turusta Ouluun, Oulusta Lappiin. Sama reitti toki takaisin päin... Onneksi ...
READ MORE
Hello world!
Toi on kuulemma jokaisen nörtin ensimmäinen etusivuhuudahdus, kun on saanut koodattua nettisivut tai jotain vastaavaa. Joten enpä itsekään vähempään tyydy! Onhan tämä kuitenkin ensimmäinen virallinen postaukseni uudessa blogissani. Ulkoasu on ...
READ MORE
Omituisia asioita
Mulle tapahtui tässä syksyllä vähän outo juttu. No se alkoi siitä, kun äiti oli siskonsa kanssa yökyläilemässä mun luona. Olin töissä, ja tädit oli sillä aikaa lähteneet mun asunnosta. Tallinnassa on ...
READ MORE
Sieniä vapaa-ajalla
Aika kuluu niin hurjan nopeasti. Siinä on mun tän hetkisen elämän pääajatus. Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa - ja sit lisäksi vielä se, että työpäivän jälkeen niin vähän energiaa. Nyt ...
READ MORE
Syksyn värit
Huomasinpa huomaamattani pukeutuneeni niin syksyisiin väreihin, että voisin melko helposti piiloutua maahan pudonneiden lehtien sekaan. Syksyiseen värikokonaisuuteen kuuluu vielä viininpunaiset, paksut sukkahousut (kenkinä tummanharmaat nilkkapituiset kumpparit). Sattui olemaan kamera kassissa, ...
READ MORE
Pientä kasaamisprojektia…
Viherpiiperrystä
Immaterialisoituminen
Kierrätystä ja vieraita
Syys Turuus
Update
Hello world!
Omituisia asioita
Sieniä vapaa-ajalla
Syksyn värit